Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Ichiban 2017

europska nagrada za zadovoljstvo kupaca

Toyota Motor Europe (TME) objavio dobitnike europske nagrade za zadovoljstvo stranaka “Ichiban” za 2017. godinu na svečanom događaju održanom u Antwerpenu.

Filozofija Stranka na prvom mjestu oduvijek je bila Toyotin fokus i dio je DNK kompanije. U skladu s tim načelom dodijeljeno je 45 nagrada trgovcima Toyote s 33 tržišta, za izvanredne rezultate na polju zadovoljstva stranaka u prodaji i post-prodaji. Ove godine posebna priznanja uručena su partnerima koji su nagrađivani osam ili devet puta u prethodnih 11 godina.
Filozofiju fokusiranja na kupce spomenuo je i dr. Johan van Zyl, predsjednik i izvršni direktor Toyota Motor Europe, u svom govoru tijekom ceremonije dodjele nagrada, kada se obraćao trgovcima Toyote: “Pokazali ste da stavljanje stranke na prvo mjesto pokreće uspjeh u poslovanju.” te je dodao: “Toyota želi biti broj jedan u zadovoljstvu stranaka na svim europskim tržištima.”
U postupku evaluacije je sudjelovalo ukupno 2.300 europskih trgovaca Toyote, a ocjenjivani su s obzirom na zadovoljstvo stranaka te s obzirom na poslovni uspjeh. Najbolje ocijenjeni trgovci pozvani su da se pridruže upravi TME na proslavi njihovog uspjeha.
Ove je godine Futura Auto iz Varaždina preporukama svojih kupaca i korisnika servisa nagrađena za izvrsnu uslugu i zadovoljstvo kupaca u području prodaje i servisa. Direktoru Futura Auta gospodinu Davoru Petrišiću nagradu je uručio gospodin Dr. Johan van Zyl, predsjednik i generalni direktor kompanije Toyota Motor Europe. Čestitamo timu Futura Auta na osvojenoj nagradi i velikom priznanju njihova svakodnevnog rada.

Saznajte više o Toyoti

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK