Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi E-novosti Sastavite svoju Toyotu Moja Toyota

Ichiban 2017

europska nagrada za zadovoljstvo kupaca

Toyota Motor Europe (TME) objavio dobitnike europske nagrade za zadovoljstvo stranaka “Ichiban” za 2017. godinu na svečanom događaju održanom u Antwerpenu.

Filozofija Stranka na prvom mjestu oduvijek je bila Toyotin fokus i dio je DNK kompanije. U skladu s tim načelom dodijeljeno je 45 nagrada trgovcima Toyote s 33 tržišta, za izvanredne rezultate na polju zadovoljstva stranaka u prodaji i post-prodaji. Ove godine posebna priznanja uručena su partnerima koji su nagrađivani osam ili devet puta u prethodnih 11 godina.
Filozofiju fokusiranja na kupce spomenuo je i dr. Johan van Zyl, predsjednik i izvršni direktor Toyota Motor Europe, u svom govoru tijekom ceremonije dodjele nagrada, kada se obraćao trgovcima Toyote: “Pokazali ste da stavljanje stranke na prvo mjesto pokreće uspjeh u poslovanju.” te je dodao: “Toyota želi biti broj jedan u zadovoljstvu stranaka na svim europskim tržištima.”
U postupku evaluacije je sudjelovalo ukupno 2.300 europskih trgovaca Toyote, a ocjenjivani su s obzirom na zadovoljstvo stranaka te s obzirom na poslovni uspjeh. Najbolje ocijenjeni trgovci pozvani su da se pridruže upravi TME na proslavi njihovog uspjeha.
Ove je godine Futura Auto iz Varaždina preporukama svojih kupaca i korisnika servisa nagrađena za izvrsnu uslugu i zadovoljstvo kupaca u području prodaje i servisa. Direktoru Futura Auta gospodinu Davoru Petrišiću nagradu je uručio gospodin Dr. Johan van Zyl, predsjednik i generalni direktor kompanije Toyota Motor Europe. Čestitamo timu Futura Auta na osvojenoj nagradi i velikom priznanju njihova svakodnevnog rada.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.