Tu smo za vas!

U slučaju proglašene epidemije koronavirusa u Hrvatskoj ovlašteni partneri tvrtke Toyota Croatia d.o.o, preuzimaju odgovornost za zaštitu zaposlenika i kupaca, obzirom je sigurnost naš prioritet. Svi naši procesi prilagođeni su, te poslujemo sukladno uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 propisanima od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Na raspolaganju smo svim našim strankama u prodajnim i servisnim centrima, no molimo da se uzme u obzir sljedeće:

• Molimo za odgovorno ponašanje pojedinaca, u smislu da u Toyota centre na ugovoreni termin servisa ili prodajnog sastanka ne dolaze osobe zaražene COVID-19, osobe koje primjećuju simptome zarazne bolesti, osobe koje imaju izrečenu mjeru samoizolacije te osobe koje su bile u bliskom kontaktu sa oboljelima.
• Potrebno je pravovremeno najaviti svoj dolazak telefonom, e mailom ili rezervirati termin 'online aplikacijom'
• Za svaki je centar definiran maksimalan broj posjetitelja, što je objavljeno na ulazu
• Prije ulaska u centar (salon / servis) obavezna je dezinfekcija ruku, dezinficijens je dostupan.
• Unutar centra obavezno je nošenje zaštitne maske
• Osiguran je razmak od 2 metra od prodajnog/servisnog savjetnika, a u pojedinim centrima instalirane su PVC pregrade
• Molimo stranke da unutar centra poštuju razmak od minimalno 2 metra
• Testne vožnje je moguće odraditi u prethodnom dogovoru sa prodajnim osobljem, prije test vožnje vrši se dezinfekcija vozila, a stranke su upućene na obavezu dezinfekcije ruku, tijekom vožnje obavezno je nošenje zaštitne maske.

Saznajte više o Toyoti

#ostanidoma - Toyota vam nudi različite mogućnosti zabave #ostanidoma - Toyota vam nudi različite mogućnosti zabave Hashtag #ostanidoma koji puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako izolaciju učiniti čim ugodnijom. Informacije i savjeti za Toyota vlasnike tokom COVID-19 pandemije Informacije i savjeti za Toyota vlasnike tokom COVID-19 pandemije Koronavirus je u društvo donio sasvim nove i neočekivane izazove. Unatoč tome što ostajemo doma, istovremeno ne možemo izbjeći vožnju automobilom zbog hitnih zadataka. Odgovor Toyota Motor Europe na pandemiju COVID-19. Odgovor Toyota Motor Europe na pandemiju COVID-19. Pandemija koronavirusa donosi sasvim novu vrstu izazova za naše društvo. Zato smo odlučili zatvoriti dijelove našeg poslovanja u svjetlu pandemije COVID-19 u Europi.