Toyota na Ženevskom salonu automobila 2020.

Toyotin potpuno novi B-SUV, koji doživljava svoju svjetsku premijeru na Ženevskom salonu automobila 2020, utjelovljuje dojmljivo iskustvo malog automobila i zavidno nasljeđe Toyota SUV-ova.

• Svjetska premijera Toyotinog novog B-SUV
• Prvo predstavljanje na nekom europskom sajmu za novi Yaris, RAV4 Plug-in Hybrid i novi Mirai
• Prvo predstavljanje na nekom europskom sajmu za GR Yaris i novu GR Supru 2.0

Novi B-SUV objedinjava povećanu odignutost od tlak i inteligentni sustav pogona na sve kotače te Toyotinu najnoviju hibridnu tehnologiju.
Toyotin najnoviji SUV će biti otkriven tijekom konferencije za tisak koja će se održati 3. ožujka u 11:15 na Toyotinom štandu u Dvorani 4.
Tada će, po prvi put na nekom europskom sajmu, biti predstavljeni i novi Yaris te novi RAV4 Plug-in Hybrid.

Povrh toga, potpuno novi Mirai doživljava svoje prvo predstavljanje na nekom europskom sajmu na posebnom prostoru koji naglašava Toyotinu posvećenost budućem društvu vodika.
Prostor Gazoo Racinga će sadržavati novi GR Yaris koji će biti izložen pored nove GR Supre 2.0, najnovijeg WRC Yarisa za 2020. te Dakar Hilux 2020. Fernanda Alonsa.

Saznajte više o Toyoti

Fernando Alonso se priprema za Dakar s TOYOTA GAZOO Racingom Fernando Alonso se priprema za Dakar s TOYOTA GAZOO Racingom Nakon uspješne sezone u sezoni 2018./19. u FIA Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti, Fernando Alonso i TOYOTA GAZOO Racing će ponovno udružiti snage u nadolazećim mjesecima u nizu testova s Toyotom Hilux, automobilom za kojeg se očekuje da će se natjecati u sljedećem Reliju Dakar. Tänak i Toyota Yaris WRC pobijedili u Švedskoj Tänak i Toyota Yaris WRC pobijedili u Švedskoj TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team slavi svoju prvu pobjedu u sezoni 2019. u FIA Svjetskom prvenstvu u reliju nakon što je Ott Tänak postigao dominantnu pobjedu u drugoj utrci, Reliju Švedska. Do krajnjih granica izdržljivosti. Toyota u Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti (WEC) Do krajnjih granica izdržljivosti. Toyota u Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti (WEC) Svjetsko prvenstvo u utrkama izdržljivosti nudi sve: Motore od 1.000 KS, najveće brzine od 330 km/h i strašne g-sile. Za TOYOTA GAZOO Racing, to je savršeno mjesto za razvoj naših hibrida sljedeće generacije. Live streaming utrke 24 sata Le Mansa Live streaming utrke 24 sata Le Mansa Utrku 24 sata Le Mansa moći ćete pratiti uživo s kamera postavljenih na dva Toyotina automobila TS050 Hibrid. Početak utrke, koja će trajati jedan cijeli dan, zakazan je za 16.06. u 15h.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.