U Hrvatskoj proglašen Auto godine 2021.
Toyota Yaris je Srebrni auto godine 2021. i Gradski auto godine 2021.!!!

Osmu godinu za redom Hrvatska udruga automobilskih novinara i emisija TV Automagazin izabrali su Auto godine. Radi se o izboru najboljeg automobila koji je na tržište stigao 2020., ali će svoj tržišni potencijal pokazati u 2021. godini.

Titulu Auto godine 2021. ponio je Mercedes-Benz GLA, dok je titulu Srebrnog Auta godine 2021. osvojila Toyota Yaris četvrte generacije!

Yaris je ujedno ponio i titulu Gradskog Automobila godine 2021.

Izbor možete pogledati na stranici http://autogodine.com/ i na linku https://youtu.be/vY-u9duaRc4

Dobitnici po kategorijama:

Auto godine 2021. - Mercedes-Benz GLA
Srebrni Auto godine 2021. - Toyota Yaris
Brončani Auto godine 2021. - Honda Jazz
Auto godine 2021. Izbor gledatelja - BMW serije 4
Obiteljski Auto godine 2021. - Honda Jazz
Poslovni Auto godine 2021. - Škoda Octavia

auto godine

Gradski Auto godine 2021. - Toyota Yaris
Auto godine 2021. Najpovoljnija kupnja - Hyundai i10
Auto godine 2021. s pogonom na 4 kotača - Land Rover Defender
SUV godine 2021. - Ford Kuga
Luksuzni Auto godine 2021. - Mercedes-Benz S klase
Sportski Auto godine 2021. - BMW M440i
Ekološki Auto godine 2021. - VW ID.3
Motocikl godine - BMW F 900 XR
Posebno priznanje za tehnologiju: Jeep 4xe plug-in-hybrid

auto godine

Saznajte više o Toyoti

Započeta je proizvodnja modela GR Yaris Započeta je proizvodnja modela GR Yaris Dana 26. kolovoza 2020. prvi je primjerak modela GR Yaris iz serijske proizvodnje sišao s proizvodne trake u tvornici Motomachi u mjestu Toyota City u Japanu. Ta potpuno nova tvornica posebno je osmišljena i dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe proizvodnje novog modela GR Yaris. Toyota Motor Europe u Francuskoj  započinje proizvodnju novog Yarisa Toyota Motor Europe u Francuskoj započinje proizvodnju novog Yarisa Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) je danas pokrenula proizvodnju nove generacije Toyote Yaris u svojem proizvodnom pogonu u Valenciennesu u sjevernoj Francuskoj. Toyota predstavlja potpuno novi kompaktni SUV YARIS CROSS Toyota predstavlja potpuno novi kompaktni SUV YARIS CROSS Gradski život predstavlja osobite izazove. Kada je riječ o vožnji, to je okruženje u kojem vozači sve više cijene robusnost i visoki položaj za vožnju koje pruža SUV, ali u mjerilu prilagođenom gradskim ulicama, uz istinski naglasak na zaštiti okoliša. Toyota najavljuje na tržište Europe stiže naš novi kompaktni SUV Toyota najavljuje na tržište Europe stiže naš novi kompaktni SUV Toyota Motor Europe (TME) je predstavnicima medija okupljenim u Amsterdamu na Kenshiki forumu objavila svoje planove uvođenja potpuno novog modela u svoju paletu za Europu, malog SUV-a temeljenog na novoj izvedbi platforme GA-B.