Potvrđeno predstavljanje Toyotinog novog baterijsko električnog SUVa na Sajmu automobila u Šangaju 2021.

Toyota je danas potvrdila da će predstaviti svoj baterijski električni SUV srednje klase na nadolazećem Sajmu automobila u Šangaju 2021.

Prva vijest o ovom modelu je objavljena na nedavnom Toyotinom Kenshiki događanju u Europi, a riječ je o SUV-u koji će se temeljiti na novoj Toyotinoj platformi e-TNGA, koja je izuzetno svestrana i lako prilagodljiva za niz različitih tipova vozila.

Osnovno načelo arhitekture platforme e-TNGA je zadržavanje glavnih sklopova u istom položaju, dok se položaj drugih elemenata mijenja. Ovaj pristup omogućava promjene širine, dužine, osovinskog razmaka i visine vozila.

Na e-TNGA je isto tako moguće postaviti prednji ili stražnji pogon ili pogon na sve kotače, te razne vrste baterija i elektromotora u skladu s različitim tipovima vozila i profilima korištenja.

Svestranost i prilagodljivost tehnologije e-TNGA omogućava Toyoti konstruiranje i stvaranje vozila koja su ne samo baterijska električna, nego i uzbudljiva za vožnju i prelijepa za oko.

Sajam automobila u Šangaju će se odvijati od 21. do 28. travnja (dani za posjetitelje) Novinarski dani su 19. i 20. travnja

Saznajte više o Toyoti

WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost WWF i Toyota Motor Corporation sklopile su petogodišnji sporazum sa ciljem ubrzanog globalnog prijelaza na održivost. Sajam automobila u Frankfurtu Sajam automobila u Frankfurtu Obzirom da je jedan od najprestižnijih sajmova automobila na svijetu, ako želite premijerno predstaviti nešto novo i uzbudljivo, Frankfurt je najbolje mjesto za to – a u 2015. imali smo zaista mnogo novosti za pokazati. Toyota zauzima središnje mjesto u Ženevi Toyota zauzima središnje mjesto u Ženevi Za zaljubljenike u Toyotu, naš štand na 85. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi ima sve: nove modele, inovativnu tehnologiju, trkaće automobile, pa čak i revolucionarni novi automobil koji emitira samo vodu! Upozorenje o lažnoj nagradnoj igri Upozorenje o lažnoj nagradnoj igri Ovim putem obavještavamo građane na lažno predstavljanje i poziv na sudjelovanje u lažnoj nagradnoj igri Toyota Osvojite besplatne poklone putem WhatsApp poruka.