Upozorenje o lažnoj nagradnoj igri

Ovim putem obavještavamo građane na lažno predstavljanje i poziv na sudjelovanje u lažnoj nagradnoj igri Toyota Osvojite besplatne poklone putem WhatsApp poruka.

Dana 14.04.2021. primili smo informaciju kako se putem WhatsApp poruka u Hrvatskoj građanstvo obavještava da su mogući dobitnici mobitela u organizaciji Toyote u nagradnoj igri ''Osvojite besplatne poklone, sretno!“, te ih se poziva na daljnji angažman i dijeljenje.

Toyota Croatia d.o.o. niti bilo koji ovlašteni Toyota partner, u ovome trenutku nema u svojoj organizaciji nagradnu igru niti nagradni natječaj. Također želimo istaknuti kako nismo ni na koji način povezani sa lažnim nagradni igrama koje se komuniciraju putem e-maila, SMS-a, WhatsApp-a ili na društvenim mrežama.

Ove poruke o nagradnoj igri nisu poslane u ime Toyote, niti je za njihovo slanje zatražena suglasnost Toyote. Pozivamo građane na oprez, jer je moguće da se radi o pokušaju prijevare.

Saznajte više o Toyoti

Briga za Vaše vozilo Briga za Vaše vozilo Ako namjeravate voziti automobil nakon dužeg razdoblja neupotrebe, dobra je ideja provjeriti svoje vjetrobransko staklo prije nego što krenete u vožnju. ICHIBAN 2020.: Nagrađeni najbolji Toyota partneri u pružanju izvrsnosti i zadovoljstvu stranaka ICHIBAN 2020.: Nagrađeni najbolji Toyota partneri u pružanju izvrsnosti i zadovoljstvu stranaka 45 pobjednika, Toyota partnera iz cijele Europe povezali su se digitalno u proslavi svojih postignuća Toyota i Lexus Custom Lease Toyota i Lexus Custom Lease Toyota Croatia d.o.o. pripremila je novi model financiranja vozila za svoje kupce na hrvatskom tržištu. Zaštitni premaz Toyota protect – promotivna ponuda! Zaštitni premaz Toyota protect – promotivna ponuda! Zaštitni premaz Toyota ProTect štiti vaš automobil i čuva njegov izgled i sigurnost.