Toyota hibridi kao zvijezde pod svjetlima reflektora

Sajam automobila u Frankfurtu 2015.

Obzirom da je jedan od najprestižnijih sajmova automobila na svijetu, ako želite premijerno predstaviti nešto novo i uzbudljivo, Frankfurt je najbolje mjesto za to – a u 2015. imali smo zaista mnogo novosti za pokazati.

Ove godine je Prius na mjestu koje iskreno zaslužuje – u samome centru pažnje kao najbolji primjer kombinacije upadljivog dizajna, učinkovitosti i inovacije; novi RAV4 započinje posve novo poglavlje u svojoj avanturističkoj povijesti unoseći opciju hibridne tehnologije u ponudu; dok novi C-HR Concept vješto pobuđuje maštu okupljenih – kompaktni SUV koji je vrlo upadljiv, toliko jedinstven i jednostavno zaokuplja vašu maštu.

Najbolje upravo postaje još bolje

Prius je iz srži promijenio automobilska uvjerenja još daleke 1997. godine, a u 2015. označava još jedan značajan korak u svojoj povijesti tehnološkog pionira automobilske industrije. Kao prvi automobil koje je izgrađen na našoj potpuno novoj TNGA platformi i ujedno premijerno predstavlja napredniju četvrtu generaciju hibridne tehnologije, novi Prius je još tiši, izravniji u vožnji te omogućuje ugodno, ali i zabavno iskustvo vožnje.
Otkrijte novi Prius >

/
/
RAV4 hibrid s novim mogućnostima

Slično kao i Prius, naš kompaktni SUV – RAV4 - u zadnja dva desetljeća uspio je zarobiti duh avanture, a ovo novo izdanje predstavljeno u Frankfurtu svakako mu omogućava posve nove mogućnosti.
Njegov moderan i stilski izgled, kombinacija naprednih sigurnosnih tehnologija i mnoštvo inovacija zasigurno izdvajaju RAV4 u odnosu na ostale modele iz SUV segmenta. Štoviše, uvođenje provjerene hibridne tehnologije lansiralo ga je među najveće zvijezde ovogodišnjeg sajma automobila u Frankfurtu – sada s još više snage, nižim troškovima održavanja, smanjenim emisijama i daleko ugodnijom vožnjom.

Otkrijte novi RAV4 >

Sljedeća velika stvar


Niti jedan sajam automobila ne može proći bez pitanjakoje će biti naše prijevozno sredstvo budućnosti od točke A do točke B, stoga je uvijek uzbudljivo vidjeti novo izdanje C-HR II Concepta – futurističke vizije koja bez sumnje uskoro postaje stvarnost na našim cestama. 
Otkrijte CH-R >

/
/
Toyota Safety Sense

Tempomat s prilagodbom brzine pomoću radara koristi precizan radar kako bi automatski podesio brzinu kretanja s ciljem održavanja sigurne udaljenosti od automobila ispred, a ujedno smanjuje opterećenje na vozača tijekom dugih putovanja na autocestama.

Saznajte više o Toyoti

Prodaja Toyota Motor Europe (TME) 2017. dosegnula 1 milijun vozila uz preko 40% hibridnih vozila Prodaja Toyota Motor Europe (TME) 2017. dosegnula 1 milijun vozila uz preko 40% hibridnih vozila Toyota Motor Europe je objavila prodaju u 2017. godini 1.001.700 Toyotinih i Lexusovih vozila, što je povećanje od 8% u odnosu na 2016. Ukupni tržišni udio grupe narastao je na 4,8%. Postolje u Teksasu za Toyota Gazoo Racing Postolje u Teksasu za Toyota Gazoo Racing TOYOTA GAZOO Racing je završio na postolju u utrci 6 sati Circuit of the Americas nakon borbe za pobjedu koja je trajala cijelu utrku u 6. krugu FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) 2017. Toyotina vizija budućnosti u Parizu Toyotina vizija budućnosti u Parizu Za nekoliko tjedana slijedi Mondial de l'Automobile u Parizu, gdje će Toyota s medijima i posjetiteljima podijeliti svoju viziju budućnosti, te mobilnosti koja nam već za nekoliko mjeseci stiže na prometnice. WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost WWF i Toyota Motor Corporation sklopile su petogodišnji sporazum sa ciljem ubrzanog globalnog prijelaza na održivost.