Toyota hibridi kao zvijezde pod svjetlima reflektora

Sajam automobila u Frankfurtu 2015.

Obzirom da je jedan od najprestižnijih sajmova automobila na svijetu, ako želite premijerno predstaviti nešto novo i uzbudljivo, Frankfurt je najbolje mjesto za to – a u 2015. imali smo zaista mnogo novosti za pokazati.

Ove godine je Prius na mjestu koje iskreno zaslužuje – u samome centru pažnje kao najbolji primjer kombinacije upadljivog dizajna, učinkovitosti i inovacije; novi RAV4 započinje posve novo poglavlje u svojoj avanturističkoj povijesti unoseći opciju hibridne tehnologije u ponudu; dok novi C-HR Concept vješto pobuđuje maštu okupljenih – kompaktni SUV koji je vrlo upadljiv, toliko jedinstven i jednostavno zaokuplja vašu maštu.

Najbolje upravo postaje još bolje

Prius je iz srži promijenio automobilska uvjerenja još daleke 1997. godine, a u 2015. označava još jedan značajan korak u svojoj povijesti tehnološkog pionira automobilske industrije. Kao prvi automobil koje je izgrađen na našoj potpuno novoj TNGA platformi i ujedno premijerno predstavlja napredniju četvrtu generaciju hibridne tehnologije, novi Prius je još tiši, izravniji u vožnji te omogućuje ugodno, ali i zabavno iskustvo vožnje.
Otkrijte novi Prius >

/
/
RAV4 hibrid s novim mogućnostima

Slično kao i Prius, naš kompaktni SUV – RAV4 - u zadnja dva desetljeća uspio je zarobiti duh avanture, a ovo novo izdanje predstavljeno u Frankfurtu svakako mu omogućava posve nove mogućnosti.
Njegov moderan i stilski izgled, kombinacija naprednih sigurnosnih tehnologija i mnoštvo inovacija zasigurno izdvajaju RAV4 u odnosu na ostale modele iz SUV segmenta. Štoviše, uvođenje provjerene hibridne tehnologije lansiralo ga je među najveće zvijezde ovogodišnjeg sajma automobila u Frankfurtu – sada s još više snage, nižim troškovima održavanja, smanjenim emisijama i daleko ugodnijom vožnjom.

Otkrijte novi RAV4 >

Sljedeća velika stvar


Niti jedan sajam automobila ne može proći bez pitanjakoje će biti naše prijevozno sredstvo budućnosti od točke A do točke B, stoga je uvijek uzbudljivo vidjeti novo izdanje C-HR II Concepta – futurističke vizije koja bez sumnje uskoro postaje stvarnost na našim cestama. 
Otkrijte CH-R >

/
/
Toyota Safety Sense

Tempomat s prilagodbom brzine pomoću radara koristi precizan radar kako bi automatski podesio brzinu kretanja s ciljem održavanja sigurne udaljenosti od automobila ispred, a ujedno smanjuje opterećenje na vozača tijekom dugih putovanja na autocestama.

Saznajte više o Toyoti

Postolje u Teksasu za Toyota Gazoo Racing Postolje u Teksasu za Toyota Gazoo Racing TOYOTA GAZOO Racing je završio na postolju u utrci 6 sati Circuit of the Americas nakon borbe za pobjedu koja je trajala cijelu utrku u 6. krugu FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) 2017. Toyotina vizija budućnosti u Parizu Toyotina vizija budućnosti u Parizu Za nekoliko tjedana slijedi Mondial de l'Automobile u Parizu, gdje će Toyota s medijima i posjetiteljima podijeliti svoju viziju budućnosti, te mobilnosti koja nam već za nekoliko mjeseci stiže na prometnice. WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost WWF i Toyota - sporazum o ubrzanom globalnom prijelazu na održivost WWF i Toyota Motor Corporation sklopile su petogodišnji sporazum sa ciljem ubrzanog globalnog prijelaza na održivost. Toyota zauzima središnje mjesto u Ženevi Toyota zauzima središnje mjesto u Ženevi Za zaljubljenike u Toyotu, naš štand na 85. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi ima sve: nove modele, inovativnu tehnologiju, trkaće automobile, pa čak i revolucionarni novi automobil koji emitira samo vodu!
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.