Toyotina električna vozila na bateriju

Sloboda bez goriva i bez emisija

Naša nova generacija električnih vozila na bateriju (EV) uživa pogodnosti našeg iskustva bez premca u elektrifikaciji i pruža izvanrednu mješavinu snage, pouzdanosti i iskoristivosti. U sljedećih pet godina na tržište ćemo pustiti najmanje deset novih vozila s nultom emisijom, predvođene modelom PROACE Electric, furgonom koji nudi 300 km potpuno električnog dosega, 30-minutno brzo punjenje i sve sposobnosti i svestranosti konvencionalnog Proacea.

Sve prednosti električnog vozila na bateriju

S obzirom na to da koriste samo električnu energiju za pogon, EV ima nultu potrošnju goriva i nultu emisiju. Jednostavno se pune, pružaju profinjenu i uzbudljivu vožnju zahvaljujući trenutačno dostupnom okretnom momentu iz elektromotora, a nude i niže troškove korištenja od konvencionalnih vozila. A, s obzirom na to da pridonose poboljšanju kvalitete zraka u gradovima, možete ih voziti u dijelovima grada s ograničenjima u pogledu emisije i gužve.

/
Punjenje električnog vozila

Bez obzira na to punite li doma, na poslu ili na putu, na sve većem broju brzih punionica, punjenje baterijskog električnog vozila je jednostavno i praktično.

/
Punjenje kod kuće Toyotina EV je moguće puniti iz utičnice u domaćinstvu. Punjenje kod kuće je savršeno sigurno (uz uvjet da utičnicu provjeri ovlašteni električar), a bateriju od 50 kWh u PROACE Electricu je moguće napuniti u 23-28 sati*.
/
Uređaji za punjenje Riječ je o najčešćim zidnim punjačima kakve je moguće vidjeti u privatnim garažama, na kolnim prilazima i na mnogim parkiralištima poslovnih zgrada. Ovi posebni uređaji pune brže nego utičnica u domaćinstvu, pa je bateriju PROACE Electrica od 50 kWh moguće napuniti za 4,75 sati*.
/
Brzo punjenje Brze punionice postoje na javnim lokacijama, od benzinskih crpki na autocestama do onih u gradu i parkiralištima trgovačkih centara. Ovi izuzetno učinkoviti uređaji mogu napuniti bateriju od 50 kWh kakva je u Toyoti PROACE Electricu za samo 0,5 sata*.
Trajna snaga

Kao i svaki drugi Toyotin sklop, baterije u našim potpuno električnim vozilima su konstruirane da budu trajne. Radi bezbrižnosti naših stranaka, svaka baterija se isporučuje s jamstvom na 8 godina odnosno 160.000 km.

Naš program povrata osigurava da, kada naše baterije električnih vozila dosegnu kraj svog životnog vijeka, njihovo zbrinjavanje bude sigurno i odgovorno. Toyotini ovlašteni serviser trenutno zbrinjavaju više od 90% naših baterija, a naš je cilj reciklirati više od 50% težine hibridne baterije.

/

Saznajte više od Toyotinim električnim vozilima

Toyota Beyond Zero Toyota Beyond Zero Dan planeta Zemlje prava je prilika da se podsjetimo da je Toyotino putovanje ka nultoj emisiji započelo prije više od 20 godina lansiranjem Priusa, prvog hibridnog električnog automobila na svijetu. Revolucionarna usluga za bezbrižnost vlasnika Toyota vozila Revolucionarna usluga za bezbrižnost vlasnika Toyota vozila Toyota Relax nudi do 10 godina jamstva na sva vozila Upozorenje o lažnoj nagradnoj igri Upozorenje o lažnoj nagradnoj igri Ovim putem obavještavamo građane na lažno predstavljanje i poziv na sudjelovanje u lažnoj nagradnoj igri Toyota Osvojite besplatne poklone putem WhatsApp poruka. Toyota predstavlja Yaris Cross Adventure i Premiere edition Toyota predstavlja Yaris Cross Adventure i Premiere edition Potpuno nova Toyota Yaris Cross pokazuje svoje izvorne SUV kvalitete u izvedbi Adventure koja je sada predstavljena po prvi put.