Toyota Plug-In HIBRIDNO Električno Vozilo

Putujte dalje isključivo na struju

Naša plug-in hibridna vozila nude pogodnosti naših hibridnih električnih vozila, ali uz veće performanse i sposobnost savladavanja većih udaljenosti isključivo na električnu energiju. Pune se iz električne mreže u domu ili na punionici, a nude vam doseg do 75 km, bez emisije i bez potrošnje goriva. Za duža putovanja, nezamjetno se prebacuju na svoj učinkoviti benzinsko-električni sustav kako biste bezbrižno putovali od vrata do vrata.

Najbolje od oba svijeta

Dvojaki izvor energije koji pruža četvrta generacija hibridne tehnologije u modelu RAV4 Plug-in Hybrid i baterija velikog kapaciteta vam omogućava uživanje u najboljem od oba svijeta: dinamičke performanse i izvanredna učinkovitost električnog vozila (EV), uključujući najmanju emisiju CO2 i potrošnju goriva kao i najveći doseg u klasi.

/
Punjenje plug-in hibrida

Bez obzira na to punite li doma, na poslu ili na putu, na sve većem broju javnih punionica, nekoliko je načina punjenja vašeg plug-in hibrida i potpuno korištenje njegovog potencijala.

/
Punjenje kod kuće Ugrađeni brzi punjač u RAV4 Plug-in hibridu vam omogućava punjenje njegovih baterija iz standardne kućne mreže od 10 A za 7,5 sati.
/
Uređaji za punjenje Za optimalnu brzinu i sigurnost, kombinacija posebnih kabela i zidnog punjača vam omogućavaju punjenje RAV4 Plug-in hibrida za 2,5 sata.
/
Brzo punjenje Brze punionice postoje na nizu javnih lokacija, od benzinskih crpki na autocestama do onih u gradu i parkiralištima trgovačkih centara. Ovi izuzetno učinkoviti uređaji mogu napuniti bateriju od 50 kWh kakva je u Toyoti PROACE Electricu za samo 0,5 sata*.
Internetske usluge MyT

Od provjere statusa baterije i trenutnog dosega vožnje, do programiranja vremena punjenja, pa čak i temperiranja kabine, aplikacija za pametni telefon MyT nudi posebne funkcije koje će vam pomoći da izvučete najviše iz Toyotinog plug-in hibrida.

Otkrijte MyT internetske usluge

/
Trajna snaga

Kao i svaki drugi Toyotin sklop, baterije u našim potpuno plug-in hibridnim vozilima su konstruirane da budu trajne. Radi vaše bezbrižnosti, sve baterije se isporučuju s jamstvom u trajanju od 5 godina, odnosno 100.000 km, što – uz godišnju provjeru zdravlja hibrida (Hybrid Health Check) – pokriva vašu bateriju do 10 godina.

Naš program povrata osigurava da, kada naše baterije električnih vozila dosegnu kraj svog životnog vijeka, njihovo zbrinjavanje bude sigurno i odgovorno. Toyotini ovlašteni serviser trenutno zbrinjavaju više od 90% naših baterija, a naš je cilj reciklirati više od 50% težine hibridne baterije.

/

Saznajte više od Toyotinim električnim vozilima

Toyota Beyond Zero Toyota Beyond Zero Dan planeta Zemlje prava je prilika da se podsjetimo da je Toyotino putovanje ka nultoj emisiji započelo prije više od 20 godina lansiranjem Priusa, prvog hibridnog električnog automobila na svijetu. Revolucionarna usluga za bezbrižnost vlasnika Toyota vozila Revolucionarna usluga za bezbrižnost vlasnika Toyota vozila Toyota Relax nudi do 10 godina jamstva na sva vozila Upozorenje o lažnoj nagradnoj igri Upozorenje o lažnoj nagradnoj igri Ovim putem obavještavamo građane na lažno predstavljanje i poziv na sudjelovanje u lažnoj nagradnoj igri Toyota Osvojite besplatne poklone putem WhatsApp poruka. Toyota predstavlja Yaris Cross Adventure i Premiere edition Toyota predstavlja Yaris Cross Adventure i Premiere edition Potpuno nova Toyota Yaris Cross pokazuje svoje izvorne SUV kvalitete u izvedbi Adventure koja je sada predstavljena po prvi put.