Radi ostvarivanja Toyotinog izazova zaštite okoliša 2050., postavljeni su međuciljevi za 2030. na temelju trenutnog stanja Toyote i društvenih trendova.

Izazov 1 - cilj

Izazov novog vozila s nultom emisijom CO2

Naš cilj je do 2030. godišnje prodavati više od 5,5 milijuna elektrificiranih vozila širom svijeta, uključujući više od 1 milijun vozila s nultom emisijom (električnih vozila s baterijom i električnih vozila s gorivnim člancima).

Procjena godišnjeg prosjeka smanjenja emisije CO2 u g-CO2/km iz novih vozila je 35% ili više, ovisno o uvjetima na tržištu, u odnosu na razinu iz 2010.

Otkrijte Izazov 1

/

Izazov 2 - cilj

Izazov nulte emisije CO2 u životnom vijeku

Naš cilj je do 2030. smanjiti emisiju CO2 za 25 posto ili više kroz cijeli životni vijek vozila, u usporedbi s razinom iz 2013.

Otkrijte Izazov 2

/

Izazov 3 - cilj

Izazov tvornice s nultom emisijom CO2

Naš cilj je do 2030. smanjiti emisiju CO2 iz svih naših tvornica za 35 posto u usporedbi s razinom iz 2013.

Otkrijte Izazov 3

/

Izazov 4 - cilj

Izazov smanjenja na minimum i optimiranja potrošnje vode

Naš cilj je do 2030. uvesti mjere u četiri odabrane tvornice u sjevernoj Americi, Aziji i Južnoj Africi radi smanjenja njihove potrošnje vode.

Po pitanju kvalitete vode, isto tako ćemo napraviti cjelokupnu procjenu utjecaja za sve naše 22 tvornice u Sjevernoj Americi, Aziji i Europi u kojima se korištena voda ispušta izravno u rijeke.

Otkrijte Izazov 4

/

Izazov 5 - cilj

Izazov uspostavljanja društva i sustava temeljenih na recikliranju

Naš cilj je do 2030. dovršiti globalno ustanovljavanje prikupljanja baterija i sustava recikliranja, kao i izrada 30 oglednih pogona koji odgovaraju lokalnim pogonima za primjerenu obradu i recikliranje vozila na kraju životnog vijeka.

Otkrijte Izazov 5

/

Izazov 6 - cilj

Izazov uspostavljanja budućeg društva u skladu s prirodom

Naš cilj je do 2030. ostvariti 19 „Tvornica u skladu s prirodom“ (12 u Japanu i 7 širom svijeta), kao i uvesti aktivnosti u skladu s prirodom u svim područjima u kojima Toyota posluje, u suradnji s lokalnim zajednicama i poduzećima.

Povrh toga, nastavit ćemo pridonositi aktivnostima očuvanja bioraznolikosti u suradnji s nevladinim organizacijama te ćemo širiti inicijative, unutar naše kompanije i izvan nje, koje jačaju ekološki osviještene ljude koji preuzimaju odgovornost za budućnost planeta.

Otkrijte Izazov 6

/
Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoj neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Ichiban 2019: Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za svoj neprestanu posvećenost zadovoljstvu stranaka Evian, Francuska – Ichiban na japanskom znači „broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban je isključivo namijenjena trgovcima iz cijele Europe koji postižu najbolje rezultate na području zadovoljstva stranaka. Novi Toyota Centar u Splitu Novi Toyota Centar u Splitu Svečano otvorenje novog Toyota prodajno servisnog centra ''Auto Čondić'' Novi Toyota RAV4 i Toyota Corolla osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Novi Toyota RAV4 i Toyota Corolla osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Toyota Corolla i RAV4 2019., su ostvarili najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih 5 zvjezdica kao ocjenu sigurnosti vozila po najnovijem i strožem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL Od privlačnih obrisa do zadivljujućeg JBL audio sustava, nova Toyota C-HR Hybrid Neon Lime izgleda dojmljivo, zvuči predivno, a vozi se neodoljivo. Doista je poslastica za sva osjetila.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK