Sva vozila rezervirana za 2019.

Na temelju uspješnog pokretanja platformi za rezervaciju po pojedinim zemljama u listopadu 2018., a prije europske premijere na Ženevskom salonu automobila, svaka Toyota GR Supra namijenjena za isporuku u 2019. je već rezervirana širom glavnih europskih tržišta sportskih automobila.

Nakon 17-godišnjeg izbivanja s tržišta, a zbog golemog apetita zaljubljenika za sportskim automobilom koji pruža čisto iskustvo vožnje, velika potražnja za Toyotom GR Supra je stvorila listu čekanja koja sada broji tisuće.

Za taj osjećaj

Redni, šesterocilindrični motor, smješten naprijed u novoj Toyoti GR Supra, ima sve sastojke koji će stimulirati vaša osjetila. Kod kuće podjednako na cesti i na stazi, naš sportski automobil vrhunskih performansi pruža 340 KS iz 3,0-litarskog turbomotora i tako daje obilje snage uz trenutačan odziv.

Otkrijte specifikacije

A90 Edition

Predstavljamo Toyotu GR Supra A90 Edition. Sjajno zaokružena u dramatičnoj novoj mat sivoj boji Storm s 19-inčnim mat crnim aluminijskim naplatcima i crvenim kožnati presvlakama sjedala, A90 Edition je proslava nasljeđa Supre te je ograničena na samo 90 primjeraka.

Toyota GR Supra A90 Edition se nudi isključivo prvim europskim kupcima koji su već napravili prednarudžbu.

Otkrijte A90

Trkaći DNK

Prvi globalni GR model koji će proizvoditi TOYOTA GAZOO Racing, nova Toyota GR Supra primjenjuje lekcije naučene kroz natjecanja na najvišoj razini zahvaljujući čemu je istinski sportski automobil koji je u svom elementu na stazi - na samim granicama - ili u vožnji vašom omiljenom cestom.

Otkrijte utrke

Priča o Toyoti Supra

Supra je možda Toyotino najslavnije sportsko automobilsko ime. S legendarnim korijenima koje je moguće pratiti sve tamo do prekrasne Toyote 2000GT iz 60-ih godina, odnosno skorije po ulogama koje je igrala na filmu i u popularnoj kulturi, Supra je nadahnula pripadnike svih generacija, širom svijeta.

Otkrijte nasljeđe

Budite stalno u toku s najnovijim vijestima o Toyoti GR Supra putem naših društvenih kanala koristeći @toyota.europe i #ToyotaGRSupra

Više o TOYOTA GAZOO Racingu

Toyota Yaris proslavila dvadeseti rođendan Toyota Yaris proslavila dvadeseti rođendan Predstavljena ograničena serija Toyote Yaris u zlatnoj boji ''Y20'' TOYOTA GAZOO Racing je osvojio Svjetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing je osvojio Svjetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing je osigurao momčadsku titulu u Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti nakon dramatične utrke Total 6 sati Spa-Francorchampsa održane u vrlo promjenljivim vremenskim uvjetima, u predzadnjoj utrci u sezoni 2018.-2019. Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Na nadolazećem Salonu teretnih vozila u Birminghamu, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Trostruki uspjeh za Toyotu Prius kroz nagrade Driver Power Auto Expressa za 2019. godinu Trostruki uspjeh za Toyotu Prius kroz nagrade Driver Power Auto Expressa za 2019. godinu Toyota Prius je nadmašila sve konkurente u istraživanju Auto Expressa Driver Power za 2019. godinu i odnijela zlatnu nagradu kao Novi automobil godine.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK