Trkaći DNK

Razvoj kroz utrke

Od Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) i Svjetskog prvenstva u reliju (WRC) do utrke 24 sata Nürburgringa, TOYOTA GAZOO Racing se natječe u najprestižnijim svjetskim natjecanjima u motosportu. Savladavajući izazove s kojima se suočavamo u žaru natjecanja, možemo razvijati naše ljude, usvajati nove tehnologije i proizvoditi sve bolje automobile.

Uzbudljiva Toyota GR Supra nam daje savršeni temelj za utrke. A, kao izlog za prikazivanje tih kvaliteta je ovo: GR Supra GT4 Concept. Svjetsku premijeru je doživjela na Ženevskom sajmu 2019. godine i prikaz je toga kako savršeno izbalansirano podvozje i kruta, ali lagana karoserija Toyote GR Supra može biti pretočena u konkurentni stroj za međunarodne utrke GT4.

Što kažu natjecatelji

Od zvijezda WRC-a i WEC-a do prvaka u driftanju i TV osoblja, okupili smo neke od najutjecajnijih vozača na svijetu na stazi i pružili im mogućnost da okušaju novu Toyotu GR Supra. Naši profesionalni vozaču su podijelili s nama prve dojmove našeg novog sportskog automobila nakon što su ga tjerali do krajnjih granica, ali su nam objasnili i značenje imena Supra u svojim ubrzanim životima.

Više o TOYOTA GAZOO Racingu

Toyota Yaris proslavila dvadeseti rođendan Toyota Yaris proslavila dvadeseti rođendan Predstavljena ograničena serija Toyote Yaris u zlatnoj boji ''Y20'' TOYOTA GAZOO Racing je osvojio Svjetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing je osvojio Svjetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing je osigurao momčadsku titulu u Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti nakon dramatične utrke Total 6 sati Spa-Francorchampsa održane u vrlo promjenljivim vremenskim uvjetima, u predzadnjoj utrci u sezoni 2018.-2019. Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Na nadolazećem Salonu teretnih vozila u Birminghamu, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Trostruki uspjeh za Toyotu Prius kroz nagrade Driver Power Auto Expressa za 2019. godinu Trostruki uspjeh za Toyotu Prius kroz nagrade Driver Power Auto Expressa za 2019. godinu Toyota Prius je nadmašila sve konkurente u istraživanju Auto Expressa Driver Power za 2019. godinu i odnijela zlatnu nagradu kao Novi automobil godine.
Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK