1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. Još tjedan dana pogodnosti za online rezervacije nove Toyote Yaris Cross
Odaberite
Odaberite

Još tjedan dana pogodnosti za online rezervacije nove Toyote Yaris Cross

·  Uskoro u prodaji novi kompaktni SUV iz Toyote - novi Yaris Cross
· Online rezervacije do 23. kolovoza 2021., za PREMIERE i ADVENTURE Yaris Cross hybrid electric
·  Pogodnost za online rezervacije do 17.000 kuna
·  Toyota Yaris Cross hybrid electric – više od 50% vremena na struju, bez utičnice
· 
Do 10 godina jamstva na hibridnu bateriju i vozilo

Prije početka prodaje, Toyota je otvorila ekskluzivne online rezervacije za svoj potpuno novi kompaktni SUV - Yaris Cross. Prvi kupci svoj primjerak mogu osigurati uz online rezervaciju te pritom ostvariti pogodnosti do 17.000 kuna, a ova ekskluzivna ponuda vrijedi još tjedan dana – do 23. kolovoza.

Podsjetimo, za online rezervacije dostupni su:

·       Yaris Cross PREMIERE s pogonom 4x2 (1,5 hybrid, e-CVT mjenjač)
·       Yaris Cross PREMIERE s pogonom 4x4 (1,5 hybrid, e-CVT mjenjač)
·       Yaris Cross ADVENTURE s pogonom 4x2 (1,5 hybrid, e-CVT mjenjač)
·       Yaris Cross ADVENTURE s pogonom 4x4 (1,5 hybrid, e-CVT mjenjač)

Za Yaris Cross hybrid electric sa pogonom na dva kotača kupci ostvaruju pogodnost od 16.000 kuna manje, a za Yaris Cross hybrid electric sa pogonom na sva četiri kotača 17.000 kuna manje.

YARIS CROSS SE MOŽE REZERVIRATI PUTEM POVEZNICE : https://www.toyota.hr/new-cars/yaris-cross-online-reservation

Više o Yaris Crossu:

Ovaj atraktivni SUV B segmenta pažljivo je oblikovan kako bi zadovoljio najzahtjevnije kupce - one koji traže praktična, agilna, tehnološki napredna i sigurna vozila za gradske uvjete, a ujedno vozila koja su dovoljno dinamična da svojim hibridnim 4x2 ili 4x4 pogonom budu vjeran pratitelj u izvangradskim avanturama.

Toyota za Yaris Cross očekivano nudi benzinski i hibridni pogon u koji je utkano više od 25 godina iskustva. Nakon što je Toyotine hibride odabralo više od 17 milijuna kupaca u svijetu, možemo potvrditi da su to najučinkovitija hibridna vozila, visoke sigurnosti i  pouzdanosti te niske potrošnje goriva i niske emisije CO2. Toyota hibridi sami proizvode električnu energiju za pogon te im ne treba vanjsko punjenje. Yaris Cross sposoban je više od 50% vremena u gradu voziti na struju, bez potrebe za dopunjavanjem putem utičnice. Još jedan važan argument ide u prilog ovom atraktivnom gradskom SUV-u, a to je činjenica da jedino Toyota nudi čak do 10 godina jamstva na vozilo i na hibridu bateriju.

Yaris Cross je drugi model koji će se temeljiti na Toyotinoj platformi GA-B za kompaktne automobile. Početak njegove proizvodnje označava i još jedan korak u smjeru Toyotine strategije lokalne proizvodnje.  Marvin Cooke, Izvršni potpredsjednik za proizvodnju, izjavljuje: „Početak proizvodnje Yarisa Cross je važan jer on doprinosi Toyotinoj konkurentnosti, te potvrđuje našu strategiju lokalizacije proizvodnje i ostvaruje maksimalne proizvodne kapaciteta koji su usmjereni na Toyotin cilj povećanja prodaje u Europi – koji iznosi čak 1,5 milijuna vozila do 2025.”

Toyotina vizija za europsku lokalizaciju* je ove godine dodatno proširena, jer je Toyota Motor Manufacturing Poland (TMMP) započela proizvodnju hibridnih električnih mjenjača i elektromotora, dobavljajući 1,5-litarski benzinski motor TNGA i potpuno hibridni pogonski sklop za modele Toyota Yaris i Yaris Cross. Toyota je mnogo uložila u povećanje kapaciteta i modernizaciju svoje tvornice Toyota Motor Manufacturing Czech Republic (TMMCZ) radi povećanje potražnje za Yarisom, koji je proglašen Automobilom godine 2021. Pokretanjem proizvodnje modela Yaris Cross, ukupni broj zaposlenika u TMMF-u je povećan na gotovo 5.000.

* Toyota Motor Manufacturing France (Yaris i Yaris Cross), Toyota Motor Manufacturing Turkey (Toyota C-HR i Corolla Sedan), Toyota Motor Manufacturing UK u Burnastonu (Corolla Hatchback i Touring Sports) te Toyota Motor Russia (Camry i RAV4)