1. Owners
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Walk around check
Odaberite

Kontrolni pregled vozila

Kada posjetite ovlašteni Toyota servis želimo vam pružiti profesionalnu i transparentnu uslugu u koju možete imati povjerenja, svaki put. Kontrolni pregled vozila je besplatna provjera stanja vašeg automobila.

Kontrolni pregled vozila

Potpuno besplatno

Prije obavljanja bilo kakvog servisa ili popravka, na vaš zahtjev servisni savjetnik ovlaštenog Toyota servisa će provesti besplatni pregled stanja vašeg vozila (Walk Around Check).

Pružanje sigurnosti i performansi

Osigurava djelovanje vaše Toyote na razini koju očekujete i čuva vašu sigurnost na cesti.

Sveobuhvatno izvještavanje

Dobit ćete detaljan izvještaj o stanju vašeg automobila s jasnim objašnjenjem cijene i rokova za buduće radove, ako su potrebni.
 • Nakon dovršenog pregleda vozila, dobit ćete pisani izvještaj i objašnjenje koje obuhvaća stanje vašeg automobila na sljedećim područjima:

  • Stanje i prikladnost tepiha - Provjera kojom se želimo uvjeriti da tepisi ne ometaju upravljanje papučicama u automobilu.
  • Stanje vjetrobrana - Savjet o bilo kakvim ogrebotinama ili drugim oštećenjima koje treba nadzirati ili popraviti.
  • Stanje metlica i mehanizma brisača - Provjera kako bismo se uvjerili da nema zapinjanja, poskakivanja te da brisači ne ostavljaju trag na vjetrobranu.
  • Stanje guma - Provjera gazne površine svake gume kako bi se osiguralo da imate pravilno prianjanje i ispravan zaustavni put.
  • Stanje karoserije - Provjera kako bismo vas obavijestili o eventualnim ogrebotinama. 
  • Stanje svih svjetala - Provjerit ćemo sva svjetla kako bismo se uvjerili da su ispravna i u dobrom stanju.

  Dovršeni izvještaj će sadržavati pojedinosti o stanju vašeg automobila s potpunim objašnjenjem istaknutih područja kao i pregled obima očekivanih radova te troška i potrebnog vremena.