1. Owners
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. OSB landing
Odaberite

NARUČIVANJE NA SERVIS

Odlazak na servis kod ovlaštenog Toyota partnera jamči najvišu kvalitetu usluge i poznavanje vozila.

U znak zahvalnosti za naručivanje na servis putem naše stranice očekuje vas mali poklon iznenađenja, koji možete preuzeti prilikom servisa.

Kada na servis?

Općenito pravilo je da se vozilo treba servisirati jednom godišnje ili nakon prijeđenih 15.000 km, ovisno o tome što nastupi ranije (provjerite za svoje vozilo kod svojeg ovlaštenog partnera). No ako upotrebljavate aplikaciju MyT, sama će vam aplikacija ponuditi predviđeno vrijeme za ponovni posjet servisu.

Kako se naručiti?

Usluga e-naručivanja dostupna je 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Nakon uspješnog odabira termina primit ćete potvrdu o terminu u najkraćem mogućem roku

 1. Potvrdite pojedinosti za vašu Toyotu
  • Ako niste registrirani na portalu My Toyota, upotrijebite jedan od načina opisanih u nastavku.
   Ako za traženje vozila ne upotrebljavate broj registracije ili VIN broj, mogu se prikazati različite mogućnosti za uslugu koju ste odabrali, njih će potvrditi odabrani Toyota partner
  • Vi možete odabrati model, godište vozila, motor i tip mjenjača
 2. Odaberite ovlaštenog Toyota partnera
 3. Odaberite vrstu servisa i eventualne dodatne usluge
 4. Odaberite termin koji vam odgovara
 5. Potvrdite odabir

Potvrdu odabranog termina i usluge dobit ćete e-poštom ili SMS porukom. Primit ćete i podsjetnik prije zakazanog servisa.

Kontrolni pregled vozila

Dio naše predanosti pružanju transparentnih usluga je i besplatan pregled vašeg automobila kad nam ga dovezete na servis. U okviru ovoga pregleda, koji nazivamo Walk Around Check, provjerit ćemo propisan rad automobila u sigurnosnom i tehničkom smislu.
Po dovršetku pregleda dobit ćete i pismeno izvješće, objašnjenje i procjenu stanja vašeg automobila.

Saznajte više

Provjerite je li vaše vozilo uključeno u preventivnu servisnu kampanju

 

Provjerite svoje vozilo

Preuzimanje aplikacije


Preuzmite novu aplikaciju MyT i krenite u otkrivanje povezanih usluga koje nudi Toyota. (dostupno za operacijske sustave Android i iOS)Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruiranu u Toyoti za Toyotu.

Naručivanje na servis
BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.
Naručivanje na servis
KVALITETA
Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga. Stoga jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
Naručivanje na servis
TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocjeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, zajamčenu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.
Naručivanje na servis
VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost vašeg vozila kroz vrijeme.