1. Electrification
Odaberite

Pronađite svoj savršeni ELEKTRIFICIRANI Automobil

 • Hybrid
   

  Električni i benzinski pogon jedna je od najnaprednijih kombinacija iz svijeta obaju pogonskih sklopova.

  Punjenje nije potrebno


  Normalno se nadopunjava gorivo

  Normalno se vozi

  Nema potrebe za punjenjem

  Niske su emisije

   

 • Plug-in Hybrid Electric

  Snažna hibridna tehnologija u kombinaciji s čistom električnog snagom za svakodnevne vožnje u načinu rada samo na struju (EV).

  Normalno se nadopunjava gorivo

  Normalno se vozi

  Jednostavno se nadopunjava

  Potpuno je električan

   

 • Baterijsko električna vozila
   

  Baterijske električne automobile pogoni samo baterijska snaga, a pružaju zabavnu vožnju i jamče mobilnost uz malo emisija. 

  Vožnja je zabavna

  Punjenje je jednostavno

  Doseg je velik

  Vožnja je jednostavna i tiha

  Emisije su niske 

   

SAMOUVJEREN NA CESTI

 • Doseg 

  Doseg je odlučujući faktor kad je u pitanju električna mobilnost. Kod naših hibridnih modela stvari su jednostavne. Normalno se pune benzinom. Modeli na gorivne članke vodila, Plug-in hibridni i baterijski električni modeli svi imaju svoje prednosti. Donosimo pregled s informacijama o tome koji su najprikladniji ovisno o vrsti vožnje i rutama kojima se vozi. 

 • Punjenje

  Punjenje se obavlja jednostavno kod kuće ili u pokretu na javnim stanicama (punionicama). Naši hibridni električni i Plug-in hibridni električni automobili pune se benzinom na uobičajen način, a potom nastavljaju voziti na struju. Kad se napuni spremnik električnog automobila na gorivne članke vodika, dobiva se doseg od više stotina kilometara u samo nekoliko minuta. Saznajte kako najbolje iskoristiti svoju električnu Toyotu.

Prelazak na Električno vozilo se isplati

Smanjite svoj ugljični otisak

Električni automobili donose brojne prednosti. Manje emisije CO2 dobre su za planet i znače manji porez na vozilo, što vam donosi uštede.

Sami birate kako i kada ćete puniti

Jedna od brojnih prednosti električnog automobila jest to što ga možete puniti kada i gdje vama odgovara. Možete ga puniti kod kuće dok spavate, baš kao i svoj telefon, što je povoljno i jednostavno.

Ostvarujete pravo na poreznu olakšicu

Zahvaljujući brojnim poreznim olakšicama za električne automobile, prelazak na njih se još više isplati. Poslovni korisnici dobivaju poreznu olakšicu i oslobođeni su plaćanja cestarina i posebnih naknada za vožnju po gradu, što štedi novac.

Možete uštedjeti na gorivu

Punjenje električnog automobila često kraće traje i praktičnije je od nadopune benzinskog ili dizelskog automobila, a neosporno je jeftinije.

Pregledajte našu ponudu Elektrificiranih Automobila

ČESTA PITANJA

EV je kratica za električno vozilo. Možda ste čuli i za pojam BEV, što je kratica za baterijsko električno vozilo. U oba slučaja automobil upotrebljava elektromotor umjesto motora s unutarnjim izgaranjem i bateriju umjesto spremnika s gorivom. Električni se automobili pune, a ne nadopunjava se gorivo. Iznimno su jednostavni i tihi, a pružaju snažno ubrzavanje te osvježavajuće i dinamično iskustvo pri vožnji.  

Električni automobil radi samo na bateriju. Hibridni modeli imaju učinkovit benzinski motor i snažan pogonskih sklop koji se sastoji od baterije sa samostalnim punjenjem i elektromotora. Hibridni modeli jednostavno se prema potrebi prebacuju između benzinskog i električnog pogona.

Baš poput hibridnih modela, Plug-in hibridni električni automobili prebacuju se između dva izvora snage, benzinskog motora i elektromotora koji pogoni baterija. Ali baterija u Plug-in hibridnom modelu je veća, pruža veću snagu pri vožnji samo na struju, ima bolje performanse i, uz redovno punjenje, smanjuje emisije i potrošnju goriva.  

Normalni električni automobil pogoni baterija koju treba napuniti kad se isprazni. Električni automobil na gorivne članke vodika pogoni vodik i proizvodi vlastitu struju u ugrađenim ćelijama.