1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT

ODRŽAVANJE

Otkrijte Toyotinu ponudu servisa i održavanja.
01

Održavajte svoju Toyotu godinama

Naša ponuda održavanja i servisa osigurava da vožnja vaše Toyote bude podjednako sjajna kao i na dan kada ste je kupili.
02

Široka paleta sveobuhvatnih usluga

Imamo niz vrijednih usluga koje pokrivaju održavanje i popravak svih modela Toyote.
03

Toyota kvaliteta

Uvijek koristimo tehničare koje je obučila Toyota i originalne Toyotine rezervne dijelove te ćete uvijek dobiti razinu kvalitete koju očekujete od Toyote.

9 savjeta za sigurnu vožnju

Koje provjere na automobilu trebam obaviti prije ljeta?

Karoserija i lak

Bez obzira na razinu oštećenja kao vozač Toyote možete se osloniti na mrežu ovlaštenih Toyota servisa. Vaš lokalni ovlašteni Toyota servis osigurava kompletnu uslugu popravka od početka do kraja koja omogućuje da se vaš automobil vrati u stanje prije nezgode.

Kontrolni pregled vozila

Kada posjetite ovlašteni Toyota servis želimo vam pružiti profesionalnu i transparentnu uslugu u koju možete imati povjerenja, svaki put. Kontrolni pregled vozila je besplatna provjera stanja vašeg automobila. 

Održavanje Toyotinih Hibrida

Preko 15 milijuna vozača širom svijeta je odabralo Toyotin hibrid. Kako biste osigurali najbolju uslugu za svoj hibrid, vjerujte predvodnicima u hibridima s preko 20 godina iskustva. Odaberite stručnost, kvalitetu i vrijednost Toyotinog servisa hibridnih vozila.

Popravci

Nitko ne voli razmišljati o tome da mu se može dogoditi nesreća. Ali, one se mogu dogoditi i najpažljivijim vozačima. Mnogi ljudi prođu kroz život, a da nikada ne iskuse bilo kakav sudar. Ali, ako se vama dogodi nesreća ili neki drugi problem, mreža ovlaštenih Toyota servisera je tu da sve riješi u kratkom roku. 

Preventivna servisna kampanja

Provjerite da li je vaša Toyota uključena u preventivnu servisnu kampanju

Provjera prije tehničkog pregleda

Svaki tehnički pregled uključuje provjeru ispravnosti vašeg vozila za cestovni promet prema određenim mjerilima. Kako bi prošli tehnički pregled, vlasnici Toyote moraju biti sigurni da je svaki aspekt njihovog vozila u savršenom stanju.

Toyotina pomoć na cesti

Budite spokojni u vožnji zahvaljujući programu Toyota Eurocare. Kao dio naše predanosti zadovoljstvu stranaka, Toyota s veseljem pruža strankama usluge Toyota Eurocare tijekom 3 godine nakon kupnje vozila. Toyotina neprekidna posvećenost kvaliteti, stručnost i pogodnosti koje nudi program Toyota Eurocare, znači da nikada ne morate brinuti kada se u vožnji pojavi neki problem — pomoći ćemo vam da čim prije nastavite put. 

Provjerite je li vaše vozilo uključeno u preventivnu servisnu kampanju

 

Provjerite svoje vozilo

Ostanite povezani uz MyT

App Store Google Play