1. Owners
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Hybrid Service
Odaberite

Održavanje Toyotinih hibridnih vozila

Preko 15 milijuna vozača širom svijeta je odabralo Toyotin hibrid. Kako biste osigurali najbolju uslugu za svoj hibrid, vjerujte predvodnicima u hibridima s preko 20 godina iskustva. Odaberite stručnost, kvalitetu i vrijednost Toyotinog servisa hibridnih vozila.

Održavanje Toyotinih hibridnih vozila

Stručnost

Nakon 20 godina inovacija, s ponosom se nazivamo predvodnicima u hibridima.

Kvaliteta

Kao dio naše godišnje provjere hibridnog sustava (Hybrid Health Check), naši tehničari provjeravaju hibridni sustav u vašem vozilu i predaju vam informacije koje su vam potrebne za razumijevanje zdravlja vašeg hibrida.

Vrijednost

Kada odaberete Toyotin servis hibridnih vozila, dobivate istu vrijednost i učinkovitost koju očekujete od svojeg hibrida.
 • Hybrid Health Check - Provjera zdravlja hibridnog sustava 

  Kao dio Toyotine provjere hibridnog sustava (Hybrid Health Check), Toyotini stručnjaci će provjeravati vaš hibridni sustav i hibridnu bateriju kako bi se uvjerili da su u odličnom stanju. Ako jednom godišnje napravite ovakvu provjeru, vaša Toyota ima pravo na dodatno produženo jamstvo od 1 godine/15.000 km* (Hybrid Battery Extended Care) sve do ukupno 10 godina.
  *Što prije nastupi.

  • 1. korak Dijagnostička provjera hibridnog sustava.
  • 2. korak Provjera zdravlja baterije.
  • 3. korak Provjera izolacije baterije.
  • 4. korak Dodatna provjera punjenja baterije.
  • 5. korak Provjera rashladnog sustava. 
 • Vrijednost za novac 

  • Zahvaljujući manjem trošenju dijelova, transparentnim cijenama usluga i prikladnom planu održavanja, troškovi održavanja za hibride su do 5% niži.
  • Kada kombinirate dostupnost održavanja, poželjne tekuće troškove i nenadmašnu kvalitetu, vidjet ćete da vam Toyotini hibridi plaćaju većim ostatkom vrijednosti.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

 

Ne, troškovi održavanja hibridnog vozila su niži nego za konvencionalna vozila. Neki dijelovi, kao što su kočione pločice se manje troše zahvaljujući generatorskom kočenju na hibridu. 

Koristite naš alat „E-naručivanje na servis“ kako biste jednostavno pronašli najbliži ovlašteni Toyota servis, odabrali datum i vrijeme posjeta i pregledali cjeloviti popis usluga s cijenama. Uživajte u brzom postupku naručivanja bez registracije ili plaćanja unaprijed! 

Tijekom pažljive provjere vašeg hibridnog vozila, bilježit ćemo cjelokupni postupak i u nekoliko minuta izraditi detaljan izvještaj o radu hibridne baterije, izolaciji baterije, dijelovima rashladnog sustava i stanju vašeg vozila! 

Toyotine hibridne baterije imaju dug životni vijek te su pokrivene jamstvom od 5 godina / 100.000 km, što prije nastupi. Ako je vašu bateriju potrebno zamijeniti nakon isteka jamstvenog roka, vaš lokalni ovlašteni Toyota partner vam može dati cijenu i zamijeniti bateriju originalnom Toyotinom hibridnom baterijom te pomoći u zbrinjavanju stare baterije.

 

Toyotina hibridna baterija se nikada ne isprazni jer se neprekidno puni u vožnji. Sofisticirani sustav neprekidno nadzire benzinski motor i bateriju i nezamjetno se prebacuje između njih, po potrebi. 

Kada posjetite ovlašteni Toyota servis možete biti sigurni da će naši iskusni tehničari koristiti najnoviju tehnologiju i originalne Toyota rezervne dijelove za provjeru i vraćanje vašeg vozila na standarde koje je imalo kada je proizvedeno u tvornici. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su nam najvažniji. 

Svako Toyotino hibridno vozilo je opremljeno dvjema baterijama: visokonaponskom hibridnom, „pogonskom“ baterijom i akumulatorom od 12 V za pomoćne funkcije. Smještaj hibridne baterije se razlikuje u ovisnosti o modelu vozila te može biti smještena ispod stražnjeg sjedala ili ispod prtljažnika. 

Kada održavate svoj hibrid u ovlaštenom Toyota servisu, možete biti sigurni da će vaše vozilo dobiti najbolju moguću brigu. Od hibridne baterije do kočionih pločica, naši mehaničari koriste isključivo originalne Toyota rezervne dijelove koji su konstruirani i ispitani posebno za vaše hibridno vozilo.