1. New Cars
Odaberite
Odaberite

POTPUNO ELEKTRIČNI POGON NA SVA ČETIRI KOTAČA

Toyota bZ4X predvodnik je u generaciji električnih vozila. Snažan i dinamičan dizajn SUV modela u kombinaciji s najboljim u klasi pogonom na sva četiri kotača i izvrsnim dosegom. Inovativan i učinkovit, pouzdani bZ4X jamči dugi vijek trajanja baterije, što korisnicima pruža više bezbrižnosti.

Spoj elegancije i SUV dizajna

Robustan i jednostavno elegantan, bZ4X savršeno je prikladan kako za kraće vožnje po gradu tako i za dulja putovanja. Napredni, elegantni dizajn električnog vozila savršeno je spojen s pouzdanim i robusnim izgledom SUV modela, a rezultat je jedinstven dizajnerski izričaj.

Pogoni ga struja, a pokreću ga emocije

Uživajte u slobodi i krenite kamo vas cesta vodi. Toyota bZ4X može prijeći više od 500 km* s jednim punjenjem. To je dovoljno za gotovo svaku vrstu putovanja, pa možete biti potpuno bezbrižni. Ako upotrebljavate brze javne stanice za punjenje, baterija se može napuniti do 80 % za otprilike 30 minuta** uz sustav brzog punjenja od 150 kW. A najbolje od svega jest što se punjenje odvija s nula štetnih emisija.

*Ciklus vožnje prema izračunu WLTP. Doseg ovisi o odabranim razinama opreme, pogonskom sklopu i lokalnim uvjetima vožnje.

**Ovisi o lokalnim uvjetima.

Jeste li spremni? Odaberite motor i razinu opreme

1. Odaberite svoj motor
1. Odaberite svoj motor

2 Opcije

2 Opcije

2. Odaberite razinu opreme
2. Odaberite razinu opreme

8 Opcije

8 Opcije

Jednostavno punjenje bilo gdje
Uz pouzdan doseg i zahvaljujući izvrsnom kapacitetu baterije, bZ4X pouzdano će vas odvesti kamo god želite i kamo vas put odnese. Toyota bZ4X opremljena je ugrađenim punjačem s kombiniranim sustavom punjenje, eng. Combined Charging System (CCS2). Kad vam zatreba punjenje, na raspolaganju vam je više opcija.
 • Jednostavno punjenje bilo gdje

  Uz pouzdan doseg i zahvaljujući izvrsnom kapacitetu baterije, bZ4X pouzdano će vas odvesti kamo god želite i kamo vas put odnese. Kad vam zatreba punjenje, na raspolaganju vam je više opcija.

 • Kućni zidni punjač

  Radi se o posebnim uređajima koji puno brže pune bateriju od obične kućne utičnice. Na automobilu bZ4X bateriju možete do kraja napuniti za 6,5* – 10 sati. *Uz uređaj 11kW OBC (On-Board-Charger – ugrađeni punjač), koji će biti dostupan kasnije tijekom 2022.

 • Punjenje na javnim stanicama za punjenje

  Za brzo punjenje samo trebate potražiti stanice za brzo punjenje kojih ima puno na javnim mjestima, a gdje se nalaze lako možete saznati putem lokatora stanica za punjenje u aplikaciji MyT. Radi se o iznimno učinkovitim uređajima na kojima bateriju vozila bZ4X do razine napunjenosti od 80 % možete napuniti za otprilike 30 minuta. (Ovisi o lokalnim uvjetima.)

 • Povezano punjenje

  Posebno osmišljena kako bi vožnju učinila jednostavnijom, aplikacija MyT za vaš pametni telefon donosi brojne mogućnosti povezivanja s automobilom. Možete provjeriti razinu napunjenosti baterije, rezervirati termin za punjenje i provjeriti podatke o vožnji, ali i daljinski upravljati svojim vozilom.

Uvijek povezani i uvijek u pokretu

Inteligentni kokpit brine se da podaci iz vozila i s vašeg pametnog telefona uvijek budu sinkronizirani. Posebno osmišljena kako bi vožnju učinila jednostavnijom, aplikacija MyT za vaš pametni telefon donosi brojne mogućnosti povezivanja s automobilom. 

Toyota T-Mate – uvijek uz vas kako biste sigurnije putovali
Za pružanje svih vodećih u klasi sigurnosnih funkcija, bZ4X ima ugrađeni sustav T-Mate koji vam pomaže pri vožnji. T-Mate sadrži brojne funkcije koje su posebno osmišljene kako bi vam pružale pomoć i doprinijele vašoj sigurnosti tijekom vožnje, prilikom parkiranja, po autocesti i u gradu. Uz sustav T-Mate uvijek ste u sigurnim rukama.
 • Toyota Safety Sense

  bZ4X dolazi s najnovijom generacijom sustava Toyota Safety Sense uz mogućnost bežične nadogradnje značajki.

 • Sustav za pomoć pri parkiranju Toyota Teammate Advanced Park (s daljinskim upravljanjem)

  Uz Toyota bZ4X parkiranje više nije problem. Sustav za pomoć pri parkiranju Toyota Teammate Advanced Park (s daljinskim upravljanjem) omogućuje vam da parkirate automobil koristeći se svojim telefonom. Zahvaljujući mogućnosti memoriranja omiljenih parkirnih mjesta na prostorima bez zadanih rubnih linija i bez drugih objekata u blizini, parkiranje kod kuće ili na poslu jednostavno je.

 • Ostale značajke za pomoć pri vožnji i parkiranju

  Osim toga, Toyota bZ4X opremljen je brojnim drugim inovativnim značajkama za pomoć pri vožnji i parkiranju iz sustava T-Mate, primjerice, Safe Exit Assist za sprečavanje otvaranja vrata kad se vozilu straga približavaju druga vozila ili biciklisti, Rear Seat Reminder System za upozorenje na stražnjem sjedalu, Driver Monitor Camera za nadzor vozača, Adaptive High-Beam System za automatsko uključivanje dugih svjetala itd. Sve su to značajke koje vam omogućuju stvaranje još sigurnijeg okruženja za vožnju, kako za vas tako i za ostale sudionike u prometu.

Toyota bZ4X Galerija

Kako najlakše do poticaja?

Pravo na sredstva Fonda za zaštitu okoliša odnosno ''poticaje'' mogu ostvariti :

 • punoljetne fizičke osobe (građani)
 • obrtnici i fizičke osobe slobodnog zanimanja, trgovačka društva i ustanove izvan javnog sektora, vjerske zajednice, te neprofitne organizacije ( osim udruga i zadruga)

a koje imaju prebivalište odnosno sjedište na području Republike Hrvatske.

Prvi korak je kontakt sa ovlaštenim Toyota trgovcem koji će za vas napraviti prijavu za kupnju željenog modela. Unosom vaših podataka i obavezne dokumentacije kreira se REZERVACIJA  i POTVRDA s rednim brojem prijave. Nakon kreiranja rezervacije dobit ćete upute za uplatu predujma, čijom uplatom je vaša prijava potvrđena.
Svi modeli vozila za koja je moguće dobiti poticaje bit će javno dostupni na posebnoj stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (www.fzoeu.hr) od dana objave javnog poziva za sufinanciranje. (Toyota modeli za koje je moguće dobiti poticaje: Toyota bZ4x i RAV4 Plug-In)
Ne. Poticaji se dodjeljuju na Plug in – hibridne modele do najviše 50g/km CO2, na električne modele ili na vozila s pogonom na vodik. Svi modeli vozila za koja je moguće dobiti poticaje bit će javno dostupni na posebnoj stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (www.fzoeu.hr) od dana objave javnog poziva za sufinanciranje.
Ne. Poticaj je primjenjiv isključivo na nova motorna vozila odnosno vozila koja u trenutku prodaje u Republici Hrvatskoj ili ranije nisu bila registrirana.

Toyota Relax - osjećaj potpune bezbrižnosti koji traje i do 10 godina

Opustite se i osigurajte do 10 godina potpune bezbrižnosti redovitim održavanjem vozila u novom Toyota Relax programu.
Saznajte više