1. Owners
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Body Paint
Odaberite

KAROSERIJA I LAK

Nitko ne želi razmišljati o nezgodama. Mnogi od nas su se vratili do svog parkiranog automobila i otkrili ogrebotinu ili udubljenje koje prije nije postojalo. Srećom, bez obzira na razinu oštećenja kao vozač Toyote možete se osloniti na mrežu ovlaštenih Toyotinih servisa. Vaš lokalni ovlašteni Toyota servis osigurava kompletnu uslugu popravka od početka do kraja koja omogućuje da se vaš automobil vrati u stanje prije nezgode.

Povelja u svezi servisa i stručnosti

Toyotina povelja u svezi popravaka definira podršku prema izvanrednim standardima osobne usluge i tehničke stručnosti. Možete se osloniti na vašeg lokalnog ovlaštenog Toyota servisa da će ukloniti sva oštećenja.

Olakšavanje vašeg života

Bez obzira na nezgodu, veliku ili malu, jedan poziv vašem lokalnom ovlaštenom Toyota servisu, predstavlja sve što je potrebno za početak procesa popravka. Biti će vam dodijeljena stručna osoba koja će vas pratiti kroz cijeli proces popravka. Ova osoba će sve za vas obaviti te će vas po potrebi povezati i s osiguravajućom kućom.

Ostanite informirani

Toyotina povelja u svezi popravaka uključuje obećanje da će te ostati informirani i dogovoriti fiksni datum i vrijeme povrata vašeg automobila. Također, tu je i obavezno obavještavanje o bilo kakvim nepredviđenim radovima ili ako dođe do produžetka roka predaje vozila.

Toyotina kvaliteta

Svaki aspekt popravka biti će proveden prema Toyotinim izuzetnim standardima kvalitete. To je bitno, jer to znači da će vaš automobil biti vraćen u odličnom stanju u kakvom je bio prije nezgode.

Briga za detalje

Ovlašteni Toyota servis dobro su poznati po svojoj pedantnosti. Oni drže prozore zatvorene kako bi spriječili ulazak prašine u vaš automobil, štite sjedala i podove sa zaštitnim folijama i nikada na laku ne ostavljaju prljavštinu. Detalji kao ovi su bitni.

Uglađeno učinkoviti

Jedna stvar, koju Toyota ne može napraviti je vratiti vrijeme u nazad i spriječiti nezgodu. Međutim, ako se dogodi ono najgore, možete se pouzdati u vaš lokalni ovlašteni Toyota servis, koji će vam pružiti uglađeno učinkovitu uslugu kojom će se vaš automobil vratiti u stanje prije nezgode.

LIMARSKO - LAKIRERSKI POPRAVCI

Ako vaš automobil treba bilo kakav limarsko-lakirerski popravak, pri izboru ovlaštenog Toyota servisa imate jamstvo da će biti popravljen prema najvišim standardima kvalitete Toyotinim originalnim rezervnim dijelovima.

Prednosti

Jamstvo od 12 godina na koroziju

Za još veću bezbrižnost vozilo zadržava tvorničko jamstvo na koroziju (prohrđavanje iznutra prema van) od 12 godina.

Očuvanje značajki novog vozila

Na potencijalnom ponovljenom testu sigurnosti EuroNCAP vaše bi vozilo bilo ocijenjeno kao novo vozilo.

Dulje trajanje

U usporedbi s neoriginalnim rezervnim dijelovima.

Potpuno zadovoljstvo uslugom

Stručnost kojoj ćete svjedočiti u ovlaštenom Toyota servisu neusporediva je, stoga iskoristite svoje pravo popravka vozila u ovlaštenom Toyota servisu s originalnim rezervnim dijelovima.

Obzirom da je ovaj način popravka istovremeno i skuplji, snažne su sugestije u smislu da prihvatite popravak u nekoj drugoj varijanti (nagodba sa osiguravajućim društvom ili popravak u ugovorenom (neovlaštenom) servisu osiguravatelja) – čime vam se sugerira kompromis na uštrb kvalitete.

Zakonom vam je garantirano pravo da za popravak oštećenog vozila izaberete ovlašteni servis. Istodobno, ovlašteni servis će vam ispravan izbor potvrditi vrhunskom kvalitetom usluge i upotrebom originalnih Toyota rezervnih dijelova. 

Ultimativni cilj kojeg postavljamo pred sebe je sigurnost naših vozila – jednako tako proizvodnim procesom kao i preciznim procedurama prilikom popravka i kvalitetom naših rezervnih dijelova.

Obratite nam se s povjerenjem - u našem servisu Vaša Toyota je kao doma.