1. Owners
  2. Warranty
  3. Jamstvo
Odaberite

Jamstvo

Nama, zaposlenicima Toyote, stranke su uvijek najvažnije. Vjerujemo da je vaša Toyota neizostavan dio vašeg života, nešto na što se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu s najzahtjevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe.

Jamstvo pruža sigurnost

Naše se jamstvo odnosi na jamstvo kvalitete naših proizvoda. Na to gledamo ovako: potpuna predanost jamstvu kvalitete, besprijekornosti i sigurnosti vaše Toyote najviše je što možemo učiniti da kao stranka uporabom naših proizvoda osjetite najveću moguću ugodu. Zato kažemo da je Toyota skrojena prema potrebama čovjeka i uvjereni smo, u što ćete se uvjeriti i sami, da će vam Toyota pružiti još mnogo godina udobne i pouzdane vožnje.

Sveobuhvatno jamstvo

Opće jamstvo za Toyota vozila odnosi se na razdoblje od 3 godine ili 100.000 km* u prvoj godini bez ograničenja kilometraže. Nova vozila također imaju jamstvo na gume koje pokriva oštećenje gume u trajanju od 3 godine, bez ograničenja kilometraže. Dodatno, hibridna vozila imaju opće 5-godišnje jamstvo ili 100.000 km* na sve hibridne sklopove.

Kako bismo osigurali bezbrižnost nakon isteka općeg jamstva, nudimo besplatno uključenje u Toyota Relax program do 10 godina starosti vozila ili 200.000 km* te do 10 godina produžene brige za hibridnu bateriju na našim hibridima. **

* ovisi koji od uvjeta nastupi prvi
** Uvjet jamstva važeći od 01.01.2024.

Toyota Relax

Toyota Relax program razvijen je s ciljem osiguranja bezbrižnosti te uklanjanja nastalih nedostataka u slučaju kvara vašeg vozila.
Nakon isteka općeg tvorničkog jamstva kao potvrdu kvalitete, pouzdanosti i trajnosti naših vozila, nudimo dodatno 12 mjeseci jamstva - do najviše 10 godina starosti vozila - ako vozilo održavate kod ovlaštenog Toyota partnera.

Više detalja o Toyota Relax programu provjerite ovdje.

Jamstvo na koroziju

Vaše novo vozilo pokriveno je i jamstvom za slučaj prohrđavanja iznutra prema van za razdoblje od 12 godina bez obzira na prijeđene kilometre i 3-godišnje jamstvo na boju, također bez ograničenja prijeđenih kilometara.

Jamstvo na rezervne dijelove i dodatnu opremu

Ako želite da vaša Toyota uistinu besprijekorno i sigurno radi, preporučili bi da koristite originalne rezervne dijelove i dodatnu opremu tvrtke Toyota. Oni su proizvedeni u skladu s najvišim standardima kvalitete te napravljeni da idealno odgovaraju specifikaciji vašeg vozila. Isto vrijedi za ulje i ostale tekućine. To nam omogućuje da vam za rezervne dijelove i dodatnu opremu nudimo 1-godišnje jamstvo.

Do 10 godina jamstva na oštećenje gume

Nakon isteka općeg jamstva, nudimo mogućnost besplatnog uključivanja vozila u program dodatnog jamstva na gume - do 10 godina starosti vozila ili 185.000 km. Dodatno jamstvo na gume traje jedan servisni interval propisan za vozilo. U sklopu dodatnog jamstva, u slučaju oštećenja gume, nudimo besplatnu pomoć na cesti koja će organizirati prijevoz vozila u Toyota ovlašteni servis, gdje će oštećena guma biti zakrpana ili zamijenjena novom.

10 Godina Jamstva Na Hibridnu Bateriju

Nova Toyotina hibridna vozila imaju tvorničko jamstvo od 5 godina ili 100.000 km (što prije nastupi) na hibridne komponente. Nakon 5 godina starosti vašeg vozila besplatno produžite jamstvo na hibridnu bateriju. Možete ga redovito obnavljati sve do 10 godina starosti vozila.

Vozilo je uključeno u Program 10-godišnjeg jamstva, koji je na snazi do navršene 11 godine vozila, bez ograničenja prijeđenih kilometara. U sklopu tog programa moguće je posjetima ovlaštenom Toyota servisu i uspješno obavljene besplatne provjere stanja hibridnog sustava produžiti jamstvo na hibridnu bateriju za razdoblje od 1 godine ili 15.000 km (što prije nastupi). Pregledi i potvrde spomenutog jamstva na hibridnu bateriju mogući su sve do navršene 10 godine starosti vozila.