1. Owners
  2. Warranty
  3. Jamstvo

Jamstvo

Nama, zaposlenicima Toyote, stranke su uvijek najvažnije. Vjerujemo da je vaša Toyota neizostavan dio vašeg života, nešto na što se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu s najzahtjevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe.

Jamstvo pruža sigurnost

Naše se jamstvo odnosi na jamstvo kvalitete naših proizvoda. Na to gledamo ovako: potpuna predanost jamstvu kvalitete, besprijekornosti i sigurnosti vaše Toyote najviše je što možemo učiniti da kao stranka uporabom naših proizvoda osjetite najveću moguću ugodu. Zato kažemo da je Toyota skrojena prema potrebama čovjeka i uvjereni smo, u što ćete se uvjeriti i sami, da će vam Toyota pružiti još mnogo godina udobne i pouzdane vožnje.

SVEOBUHVATNO JAMSTVO

Opće jamstvo za Toyota vozila odnosi se na razdoblje od 3 godine ili 100.000 km* u prvoj godini bez ograničenja kilometraže. Dodatno, hibridna vozila imaju opće 5-godišnje jamstvo ili 100.000 km* na sve hibridne sklopove.

Kako bismo osigurali bezbrižnost nakon isteka općeg jamstva, nudimo besplatno uključenje u Toyota Relax program do 10 godina starosti vozila ili 160.000 km* te do 10 godina produžene brige za hibridnu bateriju na našim hibridima.

* ovisi koji od uvjeta nastupi prvi

TOYOTA RELAX

Toyota Relax program razvijen je s ciljem osiguranja bezbrižnosti
te uklanjanja nastalih nedostataka u slučaju kvara vašeg vozila.
Nakon isteka općeg tvorničkog jamstva kao potvrdu kvalitete, pouzdanosti i trajnosti naših vozila, nudimo dodatno 12 mjeseci jamstva - do najviše 10 godina starosti vozila - ako vozilo održavate kod ovlaštenog Toyota partnera.

Više detalja o Toyota Relax programu provjerite ovdje.

Jamstvo na koroziju

Vaše novo vozilo pokriveno je i jamstvom za slučaj prohrđavanja iznutra prema van za razdoblje od 12 godina bez obzira na prijeđene kilometre i 3-godišnje jamstvo na boju, također bez ograničenja prijeđenih kilometara.

Jamstvo na rezervne dijelove i dodatnu opremu

Ako želite da vaša Toyota uistinu besprijekorno i sigurno radi, preporučili bi da koristite originalne rezervne dijelove i dodatnu opremu tvrtke Toyota. Oni su proizvedeni u skladu s najvišim standardima kvalitete te napravljeni da idealno odgovaraju specifikaciji vašeg vozila. Isto vrijedi za ulje i ostale tekućine. To nam omogućuje da vam za rezervne dijelove i dodatnu opremu nudimo 1-godišnje jamstvo.