1. Forms
  2. Zahtjev za izdavanje potvrda
Odaberite

ZAHTJEV ZA IZDAVANJE

Potvrda i COC dokumenata

Toyota Croatia d.o.o, kao ovlašteni predstavnik proizvođača vozila marke Toyota na teritoriju Republike Hrvatske može, na zahtjev stranke, izdati sljedeće potvrde:

  • Certificate of Conformity (COC)
  • Potvrdu o dozvoljenim dimenzijama guma
  • Potvrdu o ugrađenoj dodatnoj opremi

 

Uz zahtjev za izdavanje COC dokumenta potrebno je priložiti skeniranu prometnu dozvolu vozila, a uz zahtjev za ostale potvrde prometnu dozvolu te slike vozila s ugrađenom opremom.

Provjera podataka i izdavanje potvrda ili COC dokumenta biti će izvršeno u roku od dva dana od primitka zahtjeva. Ukoliko Toyota Croatia d.o.o. nije u mogućnosti izdati traženu potvrdu ili COC dokument o tome ćemo vas obavijestiti i poslati daljnje informacije. Toyota Croatia d.o.o. ne jamči mogućnost izdavanja potvrde ili COC dokumenta u svakom slučaju.

Certificate of Conformity se ne unosi u sustav DZM. Za obavljanje homologacije i registracije vozila na Stanici za tehnički pregled nije moguće koristiti kopiju COC dokumenta već samo original.

Plaćanje potvrda obavlja se na transakcijski račun Toyote Croatia d.o.o. naveden u primjeru nakon potvrde o mogućnosti izdavanja iste. Osobno preuzimanje potvrda moguće je za vrijeme radnog vremena Toyote Croatia d.o.o.

Podaci za uplatu i cjenik potvrda koje izdaje Toyota Croatia d.o.o.

Toyota Croatia d.o.o.
Velikopoljska ulica 1, 10 010 Novi Zagreb
OIB: 26261419142
IBAN: HR0223600001102738238 (Zagrebačka banka)
TEL: 01 6659 942
EMAIL: homologacija@toyota.hr

• Certificate of Conformity (COC) – 53,09 €

• Potvrda o dozvoljenim dimenzijama guma – 10,00 €

• Potvrda o ugrađenoj dodatnoj opremi