1. Discover Toyota
Odaberite

Sreća za sve

Kad imate slobodu kretanja, sve je moguće

Mobilnost za sve

Naša je misija stvaranje „Sreće za sve“ na način da ostvarimo „Mobilnost za sve“. To namjeravamo postići izgradnjom jedinstvenog partnerskog ekosustava za buduće društvo u skladu s prirodom. U praksi to znači da naše znanje i iskustvo primjenjujemo za korist ljudi, zajednice i našeg planeta kako bismo izgradili bolje sutra.

Našom posvećenošću kvaliteti, stalnim inovacijama i poštivanjem planeta nastojimo nadmašiti očekivanja i stvarati sreću za sve. Razvojem i proizvodnjom najšire ponude inovativnih, sigurnih, održivih i visokokvalitetnih proizvoda i usluga želimo pružati univerzalna, uključiva i pristupačna rješenja za mobilnost svih ljudi.

Cjelovit pristup mobilnosti

Kako se transformiramo u kompaniju za mobilnost koja razvija povezane, automatizirane, dijeljene i elektrificirane (CASE) tehnologije, isporučivat ćemo robe i usluge koje izlaze iz okvira automobila, kombi vozila i kamiona. Ciljevi su nam sukladni našem Okolišnom izazovu za 2050., UN-ovim Ciljevima održivog razvoja te Zelenom planu EU-a. Kao kompanija koja je razvila revolucionirani hibridni Prius te na globalnoj razini prodala preko 20 milijuna elektrificiranih vozila, primjenjujemo cjelovit pristup ekološki prihvatljivim vozilima i načinima korištenja. Naše tehnologije uključuju pogonske agregate pokretane vodikom te hibridne, priključne hibridne i baterijske električne pogonske sustave.  

 Od usmjerenosti na automobil do usmjerenosti na čovjeka

Cilj nam je dizajnirati vozila usmjerena na čovjeka, koja transformiraju način na koji ostvarujemo interakciju sami sa sobom, s drugima i s društvom. Vozila koja svi vole i koja su zabavna za vožnju te „sve bolju i bolju mobilnost za sve“. Istovremeno štitimo i unapređujemo prirodno i društveno okruženje u kojem živimo. Kako bismo se pripremili za takvu budućnost, razvijamo partnerstva s ciljem izgradnje ekosustava koji će podržavati hardver, tehnologiju i usluge usmjerene na mobilnost. Kombinacija inovativnosti, softvera i partnerskih odnosa od najveće je važnosti za izgradnju boljeg svijeta i pozitivne promjene koje donosi naše postojeće i buduće poslovanje.  .

Održivo poslovanje

Predvodnici smo na području ciljeva održivog razvoja, a u tom se pogledu naše socijalne i kadrovske prakse temelje na tri cilja. Prvi je promicanje „uključivog i raznolikog društva“, a radi se o ideji koja počinje s Toyotom, no prelazi i na naše partnere i kupce. Drugi je cilj „ravnopravnost u zapošljavanju“. Prvi je korak naše posvećenosti dugoročno održivom zapošljavanju osigurati ravnopravnost i prilike za sve Toyotine zaposlenike u Europi. Taj cilj još obuhvaća prilike za zapošljavanje i razvoj putem edukacije i prekvalifikacije. Treća nam je ambicija poboljšavati društvo putem stalne „održive inovativnosti“, unutar i izvan kompanije TME. 

 

Karijera u Toyota Motor Europe

TME nudi sjajne prilike poslovne karijere i mogućnosti rasta i razvoja u uistinu jedinstvenoj i dinamičnoj organizaciji. Saznajte više o kompaniji TME i njenim ljudima, koji su zaslužni što je TME tako izvrsno radno okruženje.
Saznajte više