1. Owners
  2. Parts & Accessories

Toyota originalni rezervni dijelovi

Stići na vrijeme u školu, savladati tjednu nabavku ili čak prevesti vas na ljetovanje, vaša Toyota je u srcu vašeg života svaki dan. Imajući to na umu, razvili smo Toyota originalne rezervne dijelove da bismo održali kvalitetu i zajamčili dugovječne performanse vašeg automobila.
01

Neka vaša Toyota bude Toyota

Kako bi vaša Toyota bila u svojem najboljem izdanju koristimo isključivo Toyota originalne rezervne dijelove — konstruirala, ispitala i odobrila ih je Toyota.
02

Toyotina kvaliteta

Toyotini certificirani tehničari, uz korištenje Toyota originalnih rezervnih dijelova, jamče vrhunski standard kvalitete.
03

Vrijednost za novac

Toyota originalni rezervni dijelovi imaju konkurentnu cijenu, a povrh toga, pomažu u održavanju ostatka vrijednosti vaše Toyote.

Amortizeri

Za udobnost za upravljačem. Učinkoviti amortizeri vam pomažu u izbjegavanju neudobne vožnje u vašoj Toyotin, ali su istovremeno i ključni za sigurnost vožnje. Redovito provjeravajte svoje amortizere kod svog ovlaštenog Toyota servisera koji će uvijek koristiti originalne Toyotine dijelove.

Spojke

Za mirnu vožnju, kamo god krenuli. Bez obzira vozite li autocestom, otvorenom cestom po unutrašnjosti ili užurbanim gradskim ulicama, potpuno ispravna spojka je ključna da biste učinkovito i sigurno mijenjali stupanj prijenosa i brzinu vozila i tako zadržali potpuni nadzor nad svojom Toyotom. Toyotini originalni dijelovi jamče Toyotinu kvalitetu.

TOYOTIN FILTER ZRAKA U KABINI

Nema ništa tako dobro kao osjećaj udisanja svježeg zraka, posebno u našim životima koji postaju sve urbaniji. S Toyotinim filterima zraka u kabini, ovaj osjećaj postaje standard jer oni igraju ključnu ulogu u održavaju zraka u vašem vozilu čistim i svježim za udisanje cijele godine.

TOYOTINI AKUMULATORI

Suvremena Toyota se odlikuje bogatstvom elektroničkih sustava koji vožnju čine sigurnijom, lakšom i pružaju vam više užitka. Od satelitske navigacije do Bluetootha®, pomoći pri parkiranju i sustava audio-vizualne zabave, svi oni traže pouzdani izvor električne struje.

TOYOTINI KOČIONI DISKOVI I KOČIONE PLOČICE

Kočioni sustav mora izdržati puno toga, od svakodnevnog pritiska do izdržavanja povremenih snažnih udaraca. Kao najvažniji sigurnosni sklop na vašoj Toyoti, sposobnost zaustavljanja i usporavanja, posebno u lošim uvjetima za vožnju ili slučajevima nužde, u potpunosti se oslanja na djelovanje vaših kočnica.

TOYOTINO ORIGINALNO MOTORNO ULJE

Naši su motori konstruirani da pružaju visoku razinu performansi bez premca cijeli svoj životni vijek, da rade djelotvorno i pouzdano bez obzira na uvjete, ali da bi održali ove visoke zahtjeve potrebno im je redovito održavanje i ulje najviše kvalitete.

Sredstvo za čišćenje sustava dovoda goriva

Motor vaše Toyote je proizveden kako bi vam pružio mnogo godina pouzdanog rada i odličnih performansi. Ali, učinkovitost i performanse vaše Toyote mogu početi blijediti zbog stvaranja malih naslaga, od samog goriva i procesa izgaranja, unutar motora. Naše sredstvo za čišćenje sustava dovoda goriva će riješiti taj problem. 

TOYOTINE ORIGINALNE ŽARULJE

Lako je žarulje na svom vozilu uzeti zdravo za gotovo, ali ispravne, potpuno funkcionalne žarulje na vašoj Toyoti su ključni dio sigurne vožnje, posebno noću.

TOYOTINI PROIZVODI ZA NJEGU AUTOMOBILA

Kao i sve druge stvari, vaša Toyota treba malo ljubavi s vremena na vrijeme da bi zadržala svoj najbolji izgled. S visokokvalitetnim rješenjem za svaku priliku, naši originalni proizvodi za njegu automobila vam pomažu da vaš automobil izgleda kao nov.

Toyota AdBlue™

Naši zadnji dizelski motori (Euro 6) – koji se ugrađuju u modele Hilux, PROACE, i Land Cruiser – koriste AdBlueTM, tekućinu za pročišćavanje dimnih plinova dizelskih motora koja igra ključnu ulogu u smanjivanju emisije štetnih dušičnih oksida (NOx), kao i u osiguravanju trajnosti vašeg motora kroz dugi niz godina.

Toyotini originalni brisači

Kada je riječ o promatranju okoline, bez obzira je li riječ o uživanju u razgledavanju krajolika ili pažljivom praćenju prometa na cesti ispred vas, čisti prozori su više od luksuza, oni su ključni čimbenik sigurne vožnje u vašoj Toyoti.

ŽARULJE

Rasvijetlite si put. Ispravne i pravilne žarulje su ključni dio sigurne vožnje, posebno noću. Sve originalne Toyota žarulje u našoj ponudi zadovoljavaju naše visoke standarde kvalitete, pa se možete osloniti na njih u pogledu sigurnosti na cesti.