1. Company
  2. Toyota Protect
Odaberite

Zaštitni premaz Toyota Protect – Promotivna Ponuda!

Zaštitni premaz Toyota ProTect štiti vaš automobil i čuva njegov izgled i sigurnost.

Nanošenje premaza Toyota ProTect sada je dostupnije nego ikada prije. Ukoliko se pri kupnji bilo kojeg novog modela marke Toyota odlučite i za nanošenje zaštitnog premaza Toyota ProTect, uz zaštitu vozila izvana, besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti. Ponuda vrijedi do isteka zalihe. Za više informacija, obratite se ovlaštenom Toyota partneru.


 

Lak je svojevrsni ogrtač automobila. Pruža mu zaštitu, čuva ga od vremenskih i različitih utjecaja. Vanjska površina automobila je i najizloženija utjecajima - sunčevim zrakama, kiši, snijegu, ledu, tuči i drugim atmosferskim utjecajima. Odgovarajućom njegom možemo zaštiti lak i na taj način produžiti njegov životni vijek.

Zbog toga je Toyota razvila poseban keramički premaz Toyota ProTect. Vjerojatno znate kakav je osjećaj rukom proći po potpuno glatkoj površini novog automobila. Toyota ProTect je revolucionarni način zadržavanja tog osjećaja kroz dugi niz godina. Glatka površina omogućava učinkovito otjecanje vode i brzo sušenje. Za razliku od uobičajenih načina poliranja i nanošenja voska već samo jedan premaz Toyota ProTect jamči potpunu bezbrižnost tijekom čak pet godina.

Pri tome, nije riječ samo o sjajnom izgledu vašeg automobila. Zahvaljujući premazu Toyota ProTect, vaše će vozilo niz godina biti u odličnom stanju što znači da će i njegova vrijednost biti veća jednog dana kada ga odlučite zamijeniti ili prodati. Mogući kupci će odmah uočiti da je vaše vozilo bilo dobro održavano.

Toyota ProTect je poseban keramički premaz koji je razvijen u suradnji sa stručnjacima svemirske agencije NASA. Premaz stvara molekularnu vezu s lakom i površinama automobila te time osigurava višegodišnju zaštitu.

Sredstvo Toyota ProTect štiti i unutarnje površine i tkanine od prljavštine i prašine. Omogućava jednostavno uklanjanje različitih naslaga, pri čemu na tkanini ne ostaju mrlje. Moguće ga je nanijeti i na aluminijske naplatke koje tako održava čistima i sjajnima te sprečava hvatanje kočione prašine i nečistoća s ceste na površini naplatka.

Toyota ProTect je iznimno učinkovito sredstvo. Nanošenje je moguće isključivo kod ovlaštenih Toyota partnera. Ukoliko želite da vaša Toyota izgleda kao nova, rezervirajte termin kod ovlaštenog Toyota partnera.

Saznajte više