1. Company
  2. Yaris Cross Event
Odaberite

Stigao je novi urbani SUV iz Toyote

Novitetu je ime Yaris Cross

Hrvatskoj je jučer i službeno predstavljen Yaris Cross - potpuno novi model koji spaja bogato iskustvo koje Toyota ima u proizvodnji malih gradskih automobila te automobila s dizajnom i konstrukcijom sportskih terenaca.Toyota Yaris Cross je razvijena i proizvedena u Europi te prilagođena potrebama europskih kupaca. Riječ je o punokrvnom malom gradskom SUV-u koji spaja najbolje iz oba svijeta: praktičnost i kompaktnost gradskog automobila te robusnost i karakter sportskog terenca.

Yaris Cross je idealan za sve potrebe suvremenog vozača, a prostor i terasa zagrebačkog Grif bara, gdje je održan event, bio je savršen ambijent za dodatno isticanje urbanog karaktera ovog automobila.

Domaća promocija nove zvijezde automobilske scene nije prošla nezapaženo pa su se tako na predstavljanju Toyota Yaris Crossa mogla vidjeti brojni poslovni partneri i prijatelji Toyote, ali i neka poznata lica.

U ugodnom razgovoru na terasi Grif bara, među ostalima, bio je i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, koji je event iskoristio i kao priliku da s predsjednikom Hrvatskog paraolimpijskog odbora Ratkom Kovačićem prokomentira nedavne uspjehe hrvatskih reprezentacija u Tokiju.

Toyotin novitet uživo je došao vidjeti i sportaš, trener i humanitarac Marko Kos sa suprugom Ines, a novim Yaris Crossom bile su oduševljene i Mirna Maras Batinić, Sandra Vranješ te omiljena zagrebačka spisateljica Rosie Kugli.

Predstavljanje je privuklo i velik broj novinara i zaljubljenika u automobile, a među njima je bio i Juraj Šebalj rally vozač i Toyota ambasador koji i privatno i na utrkama vozi Toyotu.

Voditeljica eventa bila je RTL-ova novinarka Ivona Hemen koja je ovom prilikom otkrila da je veliki zaljubljenik u automobile. Domaćin druženja bio je direktor tvrtke Toyota Croatia Krešimir Bago koji je okupljenima kroz multimedijsku prezentaciju predstavio glavne značajke i mogućnosti Yaris Crossa.

A osim klasične prezentacije svi uzvanici su imali priliku i uživo vidjeti i isprobati Yaris Cross automobile s nekoliko različitih paketa opreme. 

Više o Yaris Crossu:

Toyota Yaris Cross se odlikuje ključnim osobinama nove generacije popularnog i nagrađivanog Yarisa – vozila koje je osvojilo nagradu Europski automobil 2021. godine te nagradu Hrvatski automobil 2021. godine.

Te ključne osobine su: koncept „malen, ali prostran“ kojim se postiže maksimalna prostranost i praktičnost, četvrta generacija hibridnog električnog pogona, najviši standardi sigurnosti uz drugu generaciju sustava Toyota Safety Sense te istinski užitak vožnje (Fun to Drive).

Ove odlike spojene su s naslijeđem Toyota RAV4 modela, prvog pravog SUV automobila na svijetu s kojim je još 1994. godine krenula popularnost sportskih terenaca i koji je do danas prodan u više od deset milijuna primjeraka.

Yaris Cross se tako pridružuje i ujedno dopunjuje najveću paletu hibridnih električnih SUV-ova na tržištu, koju nudi upravo Toyota dajući kupcima izvanredan izbor raznih veličina i karakteristika u skladu s njihovim potrebama.

Povodom predstavljanja Yaris Crossa u Hrvatskoj pripremljena je posebna ponuda uz Toyota financiranje, a sve detalje o ponudi i novoj zvijezdi urbane auto-scene možete saznati na https://www.toyota.hr/new-cars/yaris-cross ili kod ovlaštenih Toyota partnera.