1. Company
  2. Toyota Vijesti I Događanja
  3. Počele ekskluzivne online rezervacije za Toyota Aygo X
Odaberite

Počele ekskluzivne online rezervacije za Toyota Aygo X

· Novi, kompaktni Toyota crossover nadahnut gradskim životom
·  MyT napredne tehnologije za povezivanje
· Toyota T-mate sustavi za sigurnost i pomoć vozaču
·  Putem online rezervacija ekskluzivno dostupna ograničena serija Aygo X Limited
·  Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax program

 

Toyota Aygo X je nadahnut suvremenim gradskim životom te dizajniran i proizveden u Europi. Aygo X pršti samopouzdanjem i suprotstavlja se normama. To je crossover, ali s odlikama kompaktnog gradskog automobila. Povišeni položaj vozača postavlja u istu razinu s gradskim prometom, pružajući odličnu preglednost. Zahvaljujući dvobojnoj karoseriji i upečatljivom dizajnu, Aygo X se izdvaja od svih drugih na cesti te zrači originalnošću i zaigranim karakterom. Taj karakter izražava se kroz koncept nadahnut začinima, pri čemu svaka boja izražava osobnost automobila.

Aygo X uskoro stiže u salone u Hrvatskoj, a ova nova Toyota visokog stava, već je dostupna putem ekskluzivnih online rezervacija. 

Putem ekskluzivnih online rezervacija dostupna je ograničena serija Toyota Aygo X Limited – model u Cardamom boji,  model nadahnut začinom kardamom koji priziva dojam stila i elegancije, pružajući profinjenu i prigušenu estetiku uz efekt zelene boje.

Aygo X Limited Cardamom dodatno je začinjen ukrasnim mat naglascima u narančastoj boji Mandarina – izvana te na posebnim 18'' aluminijskim naplatcima u mat crnoj boji. Tema Mandarina se prenosi i u unutrašnjost gdje se ukrasni detalji nalaze na ručici mjenjača i konzoli. Aygo X Limited ima i vrhunski JBL audio sustav koji se odlikuje zvučnim profilom krojenim prema karakteristikama automobila Aygo X. Ovaj audio sustav (2x 25mm Tweeters i 2x 150mm Full-Range) ima pojačalo snage 300 W i subwoofer promjera 200mm u prtljažnom prostoru koji daje snažan bas, dinamični zvučni odziv i jasnu i široku zvučnu kulisu.

 

Kako bi učinila potpuno novi Aygo X najboljim proizvodom u ponudi u ovom segmentu, Toyota je provela istraživanje potreba gradske vožnje na cijelom kontinentu - osluškujući želje stranaka za istaknutim, kompaktnim i pouzdanim automobilom. Rezultat je najnoviji kompaktni crossover iz Toyota obitelji, temeljen na uspješnoj platformi GA-B Toyotine nove globalne arhitekture (Toyota Global New Architecture - TNGA), koja je prvi put korištena za novi Yaris (Europski automobil godine 2021. i Hrvatski automobil godine 2021.), a nedavno i na modelu Yaris Cross.

Aygo X je opremljen sustavom Toyota Smart Connect, a uz pomoć aplikacije za pametni telefon MyT mogu se pratiti različiti podaci o vozilu, kao što su analiza vožnje, razina goriva, upozorenja i praćenje kretanja vozila. Aygo X čini i veliki korak naprijed u pogledu sigurnosti te nudi Toyota T-Mate, napredne sustave sigurnosti i pomoći vozaču.