1. Company
  2. Toyota Vijesti I Događanja
  3. Hrvatskim novinarima predstavljena Toyota Rav4 Plug-In Hybrid
Odaberite

Hrvatskim novinarima predstavljena Toyota Rav4 Plug-In Hybrid

RAV4 Plug-in Hybrid smjestio se na samom vrhu ponude modela RAV4, kao perjanica Toyotine ponude hibridnih modela. Radi se o vozilu koje omogućuje nenadmašnu kombinaciju snage i ekološke učinkovitosti. Njegovim se predstavljanjem u Hrvatskoj jača i širi privlačnost modela RAV4 koji je stvorio tržište rekreativnih SUV vozila i kojih je do sada u svijetu prodano više od 10 milijuna.
 

· Do sada najjači RAV4, s 306 DIN KS/225 kW
· Novi plug-in hibridni sustav pruža vodeće u klasi razine snage i ekonomičnosti
· Potrošnja goriva od 1,0 l/100 km uz 22 g/km (WLTP) emisija CO2
· Domet do 75 km u EV načinu rada (WLTP) s potpuno napunjenom baterijom
· Plug-in sustav usto pruža sve prednosti istinskog Toyotinog hibrida kad se dosegnu granice električnog pogona
· Serijski se isporučuje s inteligentnim pogonom na sve kotače
· Do 10 godina jamstva Toyota Relax
· 10 godina jamstva na hibridnu bateriju

Toyota je primijenila svoju vrhunsku stručnost na području hibridne tehnologije za stvaranje modela RAV4 Plug-in pa je nastalo vozilo koje je ne samo snažno, već po pitanju niskih emisija i potrošnje goriva nadmašuje sve svoje konkurente. Konačni homologacijski podaci za ovaj model pokazuju da je razina emisija CO2 22 g/m, a potrošnja goriva 1,0 l/100km (kombinirani WLTP ciklus).

Toyota RAV4 radi kao pravo električno vozilo: EV je zadani način rada, u kojem može prevaliti otprilike do 75 km (WLTP ciklus) te bez intervencija hibridnog pogonskog sklopa postiže brzinu od 135 km/h. Kad je potrebna dodatna snaga motora, sposobni 2,5-litreni Dynamic Force osigurava da ekonomičnost i dalje bude vodeća u klasi. Punjenje baterije jednostavno je i sigurno, dok ugrađeni punjač od 6,6 kW u automobilu osigurava potpuno napunjenu bateriju za samo 2,5 sata. Vlasnicima se serijski isporučuje MyT aplikacija za daljinsko programiranje i praćenje punjenja baterije, kao i za aktiviranje klimatizacijskog sustava kako bi se kabina zagrijala ili rashladila prije polaska.

Osim sofisticirane i djelotvorne pogonske tehnologije, RAV4 Plug-in Hybrid zadržao je sve vrline zaslužne za uspjeh pete generacija modela RAV4. Pritom se misli na dinamičke prednosti niskog težišta i iznimnu krutost tipičnu za Toyotinu GA-K platformu vozila. Serijski se isporučuje i s inteligentnim pogonom na sve kotače AWD-i.

RAV4 Plug-in Hybrid predstavlja dopunu modela RAV4 Hybrid te predstavlja pojačanje u Toyotinom programu elektrifikacije. Povodom predstavljanja RAV4 Plug-in Hybrid u Hrvatskoj pripremljena je posebna ponuda uz Toyota financiranje. https://www.toyota.hr/buy-and-offers/offers/rav4-plug-in

Za više detalja o Toyota RAV4 Plug-in Hybrid vozilu pročitajte u katalogu https://www.toyotaadria.com/hr/pdf/katalog_vozila/katalog_rav4Plugin.pdf ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.