1. Company
  2. PUT ZA FUJI powered by TOYOTA
Odaberite

PUT ZA FUJI powered by TOYOTA

3.100 km biciklima uz granicu Hrvatske za pomoć djeci s teškoćama u razvoju iz Judo tima Fuji.
Marko Kos, Marko Deša, Dražen Buketa i Aleksandar Zorić, četvorica su već poznatih humanitaraca koji promiću važnost zdravog i aktivnog načina života. I ove su godine krenuli biciklima u zahtjevnu, dvotjednu vožnju Hrvatskom granicom, dugu 3.100 km, u pratnji Toyote Hilux.

Ova četvorica zaljubljenika u sport i rekreaciju svoj su poduhvat nazvali “Put za Fuji” prema nazivu Judo Tima Fuji iz Velike Gorice koji brine o oko 40 djece i mladih s različitim tjelesnim i intelektualnim teškoćama. Sredstva prikupljena tijekom akcije omogućit će provedbu besplatnih aktivnosti kluba, uključujući treninge, turnire, izlete i druženja, za sve članove kluba u sljedećoj godini.

Upravo su humanitarni cilj i mobilnost, koju Toyota promiče u svim oblicima, bili motiv Toyote da podrži ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju.

Za Toyotu zaista svaki korak znači, svaki kilometar se broji, a svaki trud se računa, a ova akcija će upravo kroz mobilnost pružiti pomoć najranjivijim skupinama.

Na putovanju kroz Hrvatsku, biciklisti će proći kroz krajolike Žumberka, Istre, Rijeke, Privlake, Čazme, Virovitice i Međimurja natrag do Velike Gorice. Na svom će putu posjetiti neke od partnera koji su podržali ovu akciju, a na putu su ih dočekali i ovlašteni Toyota partneri iz Poreča, AutoWill i Trofej Auto iz Zadra.

Avanture na putovanju i ostale zanimljivosti možete pratiti na društvenim mrežama Marka Kosa i Toyota Hrvatska. Više o samoj akciji i kako je možete podržati, pronađite na: Put za Fuji powered by Toyota - Čini pravu stvar (cinipravustvar.hr)