1. Company
  2. Stigla nova Toyota C-HR
Odaberite

Nova Toyota C-HR stigla je u Hrvatsku!

  • Započela prodaja nove Toyota C-HR.
  • Redovna cijena modela kreće od 32.285 eura.
  • Toyota C-HR pruža neprekinut i personaliziran korisnički doživljaj koji predviđa vaše potrebe.
  • Nova Toyota C-HR projektirana je posebno za očekivanja europskih kupaca kroz svoj lokalni dizajn, inženjering i proizvodnju.
Nova Toyota C-HR, najatraktivniji crossover, stigao je u salone diljem Hrvatske. Svi zainteresirani za ovaj model već danas se mogu naručiti na probnu vožnju. Novi C-HR dolazi u čak 7 razina opreme koje zadovoljavaju sve potrebe naših kupaca. Redovna cijena modela kreće se od 32.285 eura.
Nova Toyota C-HR projektirana je posebno za očekivanja europskih kupaca kroz svoj lokalni dizajn, inženjering i proizvodnju, iskorištavajući inovativna dostignuća, uključujući podatke u stvarnom vremenu od vozača diljem kontinenta. Vrhunske značajke kao što su Toyotine prve ručke na vratima, dinamično unutarnje ambijentalno osvjetljenje u 64 boje i panoramski krov bez zasjenjenja dio su holističkog i personaliziranog korisničkog iskustva koje kupca stavlja u središte vozila. 
Ovaj model pruža uzbuđenje u vožnji i pouzdanu, tihu vožnju kroz inovativne tehnologije i sveobuhvatnu nadogradnju dinamike vozila. Njegov raspon hibridnih električnih i plug-in hibridnih električnih pogonskih sklopova koristi Toyotinu najnoviju hibridnu tehnologiju za isporuku više snage kroz privlačno i učinkovito iskustvo vožnje. Trenutno nam je u Hrvatsku stigla njegova hibridna inačica, dok plug-in hibridno električni pogonski sklop očekujemo početkom 2024. godine.

Na novom modelu Toyota C-HR sve je usmjereno na održivost, uz povećanu upotrebu recikliranih materijala i materijala koji nisu životinjskog podrijetla te s manjim ugljičnim emisijama zahvaljujući novim procesima proizvodnje i manjoj težini.

Više informacije o novome modelu, razinama opreme, cijenama i testnoj vožnji možete pronaći na: Potpuno nova Toyota C-HR | Toyota Hrvatska.