1. Company
  2. Sveti Nikola
Odaberite

Svaki osmjeh se broji

Posebno kada dolazi od Svetog Nikole i Toyota Croatia pomoćnika

Svaki osmjeh se broji, a posebno kada dolazi od onih najmlađih jer će svaki taj osmjeh donijeti promjenu na nešto ljepše i bolje u našim životima.

Upravo je osmjeh mališana motivirao Toyota Croatiu da i ove godine sudjeluju u već tradicionalnom darivanju pacijenata Klinike za dječje bolesti Zagreb. 

Darivanje je dio humanitarne akcije „Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh“, a u sklopu akcije, za mališane i medicinsko osoblje iz Klinike za dječje bolesti Zagreb pripremljeni su zanimljivi darovi, kako bi donijeli barem dašak blagdana, veselja i dobrih želja.

Akciju „Želim ti osmijeh“ organizirao je portal Wish mama kao dio projekta Grad Sv. Nikole, a ovoj lijepoj blagdanskoj priči odazvali su se i partneri, Hrvatski paraolimpijski odbor i Hrvatski Olimpijski Odbor.

Uz pomoć paraolimpijaca Kristijana Vincetića, Anamarije Mužinić Vincetić, olimpijke Matee Parlov Koštro i rally vozača Juraja Šebalja, Sveti Nikola je obišao pacijente, podijelio im darove i poželio svima sretne blagdane i puno sreće u novoj 2024. godini.

Osim što se Toyota Croatia pobrinula za darove, pobrinula se i da svi naši pomoćnici Svetog Nikole sretno i sigurno stignu na odredište uz pomoć naših automobila - Toyote Corolle Cross i BZ4X.

Predivno jutro proveli smo u najljepšem mogućem društvu i pritom izmamili mnoštvo lijepih osmjeha.