1. Company
  2. Pokrenimo mišiće i srca u humanitarnoj akciji
Odaberite

Pokrenimo mišiće i srca u humanitarnoj akciji za Zakladu Nora Šitum

Toyota s ponosom predstavlja sportsko-humanitarnu akciju pod nazivom "Snaga pokreta powered by Toyota", koja će do 13. srpnja prodrmati pet gradova diljem Hrvatske – Poreč, Rijeku, Zadar, Split i Zagreb. Ova inspirativna akcija nije samo prilika za aktivan život, već i za prikupljanje sredstava za Zakladu Nora Šitum, koja se bori za bolju budućnost djece oboljele od malignih bolesti.

Akcija je započela 1. srpnja i već sada osvaja srca sudionika i promatrača. Pod sloganom "Snaga pokreta powered by Toyota", okupljamo zajednicu u duhu sporta, humanosti i zajedništva. 

Uzbudljivi događaji uključuju sportske izazove, rekreativne aktivnosti i nezaboravne trenutke koji će obilježiti ovo ljeto.

Akciju vode četiri sportaša i već poznati humanitaraci, Marko Kos, Aleksandar Zorić, Tomislav Novosel i Marko Šintić pod budnim okom Tomislava Koleca koji sportaše prati u Toyota električnom vozilu BZ4X.

Potporu na njihovom putu pružaju im ovlašteni Toyota partneri u gradovima kroz koje prolaze, Auto Will Poreč, Ark Mihelić u Rijeci, Trofej u Zadru, Auto Čondić u Splitu i Toyota centar u Zagrebu.

Pozivamo sve građane, sportaše, rekreativce i ljubitelje dobrih djela da se pridruže ovoj akciji i doprinesu Zakladi Nora Šitum. Vaše sudjelovanje, bilo kroz sport ili donacije, pomaže nam da zajedničkim snagama osiguramo svijetlu budućnost za one kojima je to najpotrebnije.

Uzbuđenje i pozitivna energija već ispunjavaju ulice naših gradova, a svaki korak, svaki potez i svaki udah donosi novu nadu. Snaga pokreta je u vama – neka zajedno pokrenemo val promjena i pokažemo što sve možemo postići kada radimo zajedno.

Za više informacija o događanjima u vašem gradu i kako se možete uključiti, posjetite društvene mreže Toyota Hrvatske, pratite profil Marka Kosa na društvenim mrežama ili zavirite na stranicu zaklade: https://www.zaklada-nora-situm.com/snaga-pokreta-powered-by-toyota/.