1. Company
  2. Toyota Vijesti I Događanja
  3. Revolucionarna usluga za bezbrižnost
Odaberite

Revolucionarna usluga za bezbrižnost

Toyota Relax nudi do 10 godina jamstva na sva vozila
• Toyota Relax program razvijen je s ciljem osiguranja bezbrižnosti te uklanjanja nastalih nedostataka u slučaju kvara na vozila stara do 10 godina ili do 185.000 km
• Jedinstvena mogućnost produženja jamstva na nova ali i na rabljena vozila u trajanju od jednog servisnog intervala, i to bez dodatnih troškova aktivacije
• Jedini uvjet za ostvarenje Toyota Relax jamstva ( unutar definirane starosti i kilometraže vozila) je redovito održavanje u ovlaštenim Toyota servisima prema propisanim preporukama proizvođača, pri čemu servis uklanja uočene nedostatke

Nitko kao Toyota ne podiže tako visoko ljestvicu brige o dugovječnosti vozila i zadovoljstvu vlasnika. Najnovija usluga u ponudi je Toyota RELAX - program koji omogućuje jamstvo na vozila stara do 10 godina, bilo da se radi o novom ili o produljenju jamstva na rabljenu Toyotu koja je neko vrijeme bila izvan jamstvenog perioda!

Toyota RELAX se aktivira u ovlaštenom servisu nakon isteka tvorničkog jamstva, obavljanjem redovitog servisa, na period do sljedećeg servisnog intervala propisanog prema uputi proizvođača (obično 12 mj ili 15.000km - što prije nastupi).

Ono što je važno istaknuti, a po čemu je ovaj program jedinstven na tržištu – Toyota RELAX program produljenja jamstva moguće je primijeniti i na nova ali i na rabljena vozila kojima je istekao period tvorničkog jamstva te im se na ovaj način još dodatno povećava vrijednost. Toyota Relax program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije, tako da se prenosi na novog vlasnika u slučaju prodaje vozila.

Nakon svakog redovnog servisa - dodatna bezbrižna godina

Program Toyota Relax se aktivira kada vozilo obavi redovni servis u ovlaštenoj mreži Toyota servisa, za naredni servisni interval, na vozila do 10 godina starosti, te unutar 185.000 km.

Jedini uvjet je da se rabljeno vozilo redovito održava u ovlaštenom Toyota servisu, te da se sukladno preporukama otklanjaju uočeni nedostaci.

Odabirom ovlaštenog Toyota servisa za održavanje vozila, vlasnik će svoje vozilo prepustiti u sigurne ruke stručnih mehaničara koji koriste isključivo originalne dijelove, a tu će vjernost Toyota nagraditi s dodatnih 12 mjeseci bezbrižnosti. Dakle, program se aktivira u skladu s uvjetima, kada vozilo obavi redovni servis u ovlaštenoj mreži Toyota servisa.

Vlasnik vozila s aktivnim Toyota Relax programom ima pravo na besplatan popravak u skladu s uvjetima. Prednosti vlasnik može iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vozila* koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje.

Bez dodatnih troškova aktivacije

Toyota Relax program jamstva do 10 godina starosti (ili 185.000km) za stranke nema dodatnih troškova, osim redovnih troškova održavanja koji uključuju rad i potrošni materijal prilikom servisiranja vozila, odn zamjene originalne opreme ili potrošnih rezervnih dijelova koje je potrebno zamijeniti.

Ukoliko ste vlasnik Toyote i vrijeme je za redovni servis, dovezite svoj automobil u ovlašteni Toyota servis i vaša bezbrižnost uz Toyota Relax program biti će produžena jamstvom do slijedećeg redovnog servisa.

Ni jedna druga marka svojim korisnicima danas ne nudi sličnu pogodnost, time Toyota itekako podiže kvalitetu usluge ali i vrijednost svojih rabljenih vozila, te omogućuje višegodišnje bezbrižno posjedovanje i užitak u vožnji automobila.

Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite www.toyota.hr ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Usluga je od travnja 2021. dostupna za aktivaciju u svim ovlaštenim Toyota servisima.

*Detalje o pokrivenosti i uključenim dijelovima provjerite u uvjetima Toyota Relax programa dostupnima na web stranici www.toyota.hr