1. Electrified
 2. Baterijska električna vozila
 3. Toyota bZ
Odaberite

Ne zaustavljajte se na nultoj emisiji uz Toyotu bZ

Sviće uzbudljivo novo doba. Potpuno nova serija bZ nastavlja i povrh nulte emisije i mijenja živote i iskustva. Naša misija je poboljšati mobilnost za svakoga. Predstavljamo sljedeću generaciju inovativnih baterijskih električnih vozila: predivnu fuziju elegantnog, suvremenog dizajna i izuzetnih sposobnosti, ovo je drukčija vožnja uz nultu emisiju. Smanjite svoj utjecaj na planet, uživajte u izvanrednim performansama i paleti najboljih u klasi inovativnih funkcija uz seriju Toyota bZ. Toyota bZ je još jedan korak u našim naporima za stvaranje održivog društva. Vrijeme je da krenemo povrh nule i otkrijemo Toyotu bZ.

Inspirativne mogućnosti

Dizajn usmjeren na čovjeka, bolja mobilnost za sve

Ljudi su u središtu Toyote bZ. Pored utjecaja na okoliš kojim se ponosimo, ovi se automobili svojom konstrukcijom uklapaju u stvarne živote i iskustva. Uz Toyotu bZ, ne samo da gledamo povrh nulte emisije, nego i pružamo bolju mobilnost za sve. Zahvaljujući posebnoj novoj platformi za električna vozila (EV) koja je nastala iz novog načina razmišljanja, Toyotina serija bZ ide dalje, mijenjajući društvo u kojem živimo. Naš je cilj učiniti mobilnost dostupnom svima i zabavnom za sve. 

4 stupa Toyote bZ

Nova platforma za EV je razvijena kako bi pridonijela oživljavanju ovih vrijednosti.
 • Vi i okoliš

  Kod Toyote se ne radi samo o neispuštanju bilo kakve emisije, nego i o razmišljanju o načinima postizanja maksimalne iskoristivosti energije kroz cijelo vozilo. To znači brinuti voditi računa o energiji koju automobil koristi za kretanje, uključujući obnovljivu energiju kao što je solarna, radi proizvodnje električne energije i postizanja maksimalnog dosega. Kao dio Toyotinih stremljenja za smanjenje potrošnje energije i otpada, baterijski sklopovi i materijali se mogu sačuvati za oporabu, a mogu se i reciklirati u nove baterijske module.

 • Vi i vaš automobil

  Predstavljamo novu vrstu uzbuđenja uz baterijska električna vozila. Vaš automobil je više od pukog prijevoznog sredstva – Toyota bZ shvaća da mora biti vaš pametni partner. Ova baterijska električna vozila koriste zadnje tehnološke funkcionalnosti radi pružanja izvanredne povezivosti, dok mirno ubrzanje i izvanredna upravljivost pružaju sjajnu zabavu u vožnji.

 • Vi i drugi

  Pretvaramo putni prostor u društveni prostor, zbližavajući obitelj i prijatelje. Tiha, prostrana i luksuzno udobna, Toyotina vozila bZ će nuditi odlično okruženje za zajednička iskustva. Pronaći ćete obilje prostora za svakoga, za razgovore, dijeljenje ideja i opuštanje na duljim putovanjima.

 • Vi i društvo

  Zahvaljujući mobilnosti uz nultu emisiju i pametnu tehnologiju u kombinaciji s izvanrednim kapacitetom baterije i najboljim sigurnosnim performansama u klasi, Toyota bZ stvara sigurnije društvo u kojem svi uživaju u bezbrižnosti.

Zašto odabrati Toyotino baterijsko električno vozilo?


S preko 25 godina iskustva, Toyota predvodi na putu za potpuno električnu budućnost. S već preko 18 milijuna elektrificiranih vozila na cesti i izbor od 17 elektrificiranih modela, Toyota nastavlja pružati izuzetne inovacije usrećujući kupce širom svijeta. Zahvaljujući obimnom iskustvu u razvoju baterijske tehnologije i učinkovitom upravljanju tokom energije, Toyotina baterijska električna vozila nude pouzdane i trajne performanse.

Nova dimenzija dizajna

Od oblika do funkcije, svaki element koncepta Toyota bZ4X je konstruiran kako bi poboljšao vaše iskustvo. Zahvaljujući slobodi gledanja daleko naprijed, prema uzbudljivom novom dobu, naši konstruktori su proizveli istinski SUV jedinstvenog nastupa i izgleda. Pored inovativnih funkcionalnosti kao što je punjenje preko solarnog panela koji pridonosi povećanju dosega vožnje, njegova prozračna, prostrana i otvorena kabina nudi novu dimenziju unutarnjeg uređenja, služeći kao „okupljalište“ u kojem se možete aktivno družiti.

Započnite svoje putovanje povrh nule

Pretplatite se na newsletter za Toyotu bZ i primajte zadnje novosti i najave izravno u svoj inbox. Prvi model iz Toyotine serije bZ dolazi sredinom 2022., i željet ćete znati sve o njemu.

Saznajte više o električnim vozilima