1. Used Cars
Odaberite

Rabljeni automobili koje je odobrila Toyota

Savršena Toyota za vas udaljena je samo jedan klik

Ako tražite savršenu Toyotu za sebe, možete vjerovati Toyotinom programu odobrenih rabljenih vozila i biti potpuno bezbrižni. Naša odobrena rabljena vozila imaju sveobuhvatno Toyotino jamstvo, Toyotinu uslugu pomoći na cesti i kompletnu tehničku provjeru u koju se možete pouzdati. Osim toga, dostupne su brojne usluge financiranja i jamstva koje će vam olakšati život.

Rabljeni automobili

Savršena Toyota za vas udaljena je samo jedan klik

Select a brand first

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter-header/hr/hr?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&useGlobalStore=true&sortOrder=published

0 rezultata
Cijena
Lokacija
Kilometraža
Godina
Broj sjedala
Broj vrata
Izlazna snaga
Mjenjač
Oprema
Boja
Jamstvo
Ekološka oznaka
Broj registracije
Dostupnost
Brend
Model
Gorivo
Pogon

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/hr/hr?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&useGlobalStore=true&sortOrder=published

ORIGINALNA DODATNA OPREMA

01

Vrijednost prije svega

Široka ponuda pristupačne dodatne opreme i originalnih rezervnih dijelova dostupna za vašu Toyotu.
02

Toyotina kvaliteta

Možete biti sigurni da naša dodatna oprema i originalni rezervni dijelovi uvijek zadovoljavaju razinu kvalitete koju očekujete od Toyote.
03

Bolje iskustvo vožnje

Neka vožnja vaše Toyote predstavlja još veći užitak uz našu dodatnu opremu, originalne rezervne dijelove i Toyota modne dodatke.

Zašto kupovati rabljena vozila u Toyota provjereno

Jamstvo najmanje 12 mjeseci

Kako biste bili bezbrižni, automobili iz programa Toyota Provjereno se ponose jamstvom u trajanju od najmanje 12 mjeseci. Kao predvodnik u hibridima, vodimo računa da svi naši hibridi prođu Provjeru zdravlja hibrida koja, kada se obavlja svake godine, osigurava produženo jamstvo na hibridnu bateriju do čak 10 godina.

Sveobuhvatno jamstvo

Osigurajte svoj automobil kod ljudi koji ga najbolje poznaju. Nudimo jedno od najširih pokrića, vodeći računa da uvijek dobivate samo najbolju brigu i pažnju u trenucima kada su vam one najpotrebnije.

Tehnička provjera u 145 točaka

Naši obučeni stručnjaci će provjeriti svaki rabljeni automobil u programu Toyota Provjereno kako bi se uvjerili da je ispravan u svih 145 točaka tehničke provjere. I naši hibridi prolaze Provjeru zdravlja hibrida kako bismo se uvjerili da su njihov hibridni sustav i baterija u besprijekornom stanju.

Uključuje pomoć na cesti tijekom 12 mjeseci

Svi automobili iz programa Toyota Provjereno su pokriveni potpunom pomoći na cesti tijekom 12 mjeseci, koja uključuje uslugu popravka i povratka u vašem prebivalištu ili na licu mjesta, kako biste bili potpuno bezbrižni.

Spreman za polazak

Koje god vozilo odabrali, svaka Toyota Provjereno će biti potpuno spremna, pa je možete odvesti prije nego mislite.

Rabljeno se nikada nije činilo tako novo

Kada pronađete pravi model, Toyota Financial Services vam nudi niz prilagodljivih mogućnosti financiranja prilikom kupnje novog rabljenog vozila. Nudimo i mogućnost kupnje staro za novo za sve marke i modele.

Staro za staro s Toyotom

Mi najviše cijenimo vaš automobil

S obzirom na to da Toyotina kvaliteta traje cijeli život, raširenih ruku čekamo povratak svih naših automobila. Prilikom zamjene vaše Toyote u okviru staro za novo programa Toyota Provjereno, možete očekivati profesionalnu i transparentnu uslugu, konkurentnu procjenu i, što je najvažnije, potpunu bezbrižnost.

Toyota osiguranje

Iskoristite pogodnosti naših paketa osiguranja — zaputite se bezbrižno, uživajte u pomoći na cesti u cijeloj Europi, uz stručnost ovlaštene Toyotine mreže koja je spremna pobrinuti se za vaš automobil u slučaju kvara.

Otkrijte naše pakete osiguranja

NAJČEŠĆA PITANJA

Ovdje ćete naći odgovore na učestala pitanja o hibridima, kao što su: Mogu li imati povjerenja u hibridnu tehnologiju? Je li održavanje hibrida skupo? Koliko su izdržljive hibridne baterije?