1. New Cars
Odaberite

Što sad želite učiniti?

Namijenjena za životne avanture

Potpuno nova Toyota Corolla Cross pruža vama i vašim najbližima sve što vam je potrebno za uzbudljiv i nepredvidiv obiteljski život. Zahvaljujući nevjerojatno niskoj potrošnju goriva, mogućnosti pogona na sva četiri kotača i prostranom putničkom prostoru, koji je bogato opremljen intuitivnom tehnologijom, praktična Corolla Cross nudi sve što vam je potrebno da se opustite za upravljačem.

Lake legure
LED prednja svjetla
Upravljivost
Panoramski krov
Prošireni branici

Lake legure

Kako bi se uklopili u sportski izgled novog modela, za vozilo Corolla Cross dostupni su jedinstveni sportski, a ujedno elegantni 18" kotači od lake legure.

LED prednja svjetla

Zahvaljujući snažnim LED prednjim svjetlima, vi i vaša obitelj uvijek ste spremni za sve scenarije, u bilo koje doba dana, kako na neasfaltiranim cestama tako i na putu do škole.

Upravljivost

Visoki položaj za vožnju, karakterističan za SUV, omogućuje pregled prometa s povišenog i opušteniju vožnju.

Panoramski krov

Velik panoramski krov svaku vožnju čini boljom, a umove mališana potiče na interakciju s vanjskim svijetom.

Prošireni branici

Upečatljiva trodimenzionalna fuzija prednjih i stražnjih branika modelu Corolla Cross daje profinjen izgled, a opet dovoljno upečatljiv da privuče svačiju pažnju.

Posebno dizajnirana za obiteljsku svakodnevicu

Corolla Cross ima sve što je potrebno da svakome izmami smiješak na lice. Snažna je i odvažna poput robusnog obiteljskog automobila, ali ima intuitivni dizajn SUV modela, što je apsolutno savršeno za svakodnevne potrebe.

Idealna za vaš najdragocjeniji teret

Malo je stvari jednako nepredvidivo kao obiteljski život. Nasreću, Corolla Cross opremljena je svime što je potrebno za uspješno svladavanje svih izazova na koje biste mogli naići.
Saznajte više

Tehnološka rješenja koja nudi iznimno su napredna

Bilo da se radi o duljem putovanju ili kratkoj vožnji dok djecu prevozite u školu ili na slobodne aktivnosti, tehnologija vam omogućuje da to bude jednostavno i praktično.
Saznajte više
 • Pruža osjećaj sigurnosti i s njom možete ići kamo želite

  Neovisno o tome kamo ste se uputili, 5. generacija hibrida Corolla Cross neće iznevjeriti ni vas ni vašu obitelj. Inteligentni sustav pogona na sva četiri kotača i snažno kretanje uzbrdo unatrag znače da ste uvijek spremni, tijekom čitave godine.

JEDNOSTAVNIJA SVAKODNEVICA

Kad imate puno posla i stalno ste u pokretu, lakše je kad vam je sve dostupno na jednom mjestu. Aplikacija MyT na vašem pametnom telefonu služi upravo tome. Uz inteligentnu mogućnost povezivanja vašeg pametnog telefona s automobilom, aplikacija MyT čini sve što je potrebno kako bi isplanirala vaše putovanje kući, a uz to šalje novosti i obavijesti o servisnom održavanju. Značajka Hybrid Coaching analizira vaš stil vožnje i daje vam savjete kako smanjiti potrošnju goriva. Uz MyT vožnja je zabavnija.
Saznajte više

Toyota T-Mate – uvijek uz vas kako biste sigurnije putovali

Za pružanje svih vodećih u klasi sigurnosnih funkcija, Corolla Cross ima ugrađeni sustav T-Mate koji vam pomaže pri vožnji. T-Mate sadrži brojne funkcije koje su posebno osmišljene kako bi vam pružile pomoć i doprinijele vašoj sigurnosti tijekom vožnje, prilikom parkiranja, po autocesti i u gradu. T-Mate vam pruža dodatnu sigurnost. Na popisu u nastavku navedene su istaknute značajke, a sve što T-Mate nudi za model Corolla Cross možete saznati putem alata za konfiguraciju automobila.
 • Sustav za zaštitu prije sudara (PCS)

  Naš sustav za zaštitu prije sudara može detektirati druga vozila, pješake i bicikliste te vam pomoći da izbjegnete sudar s njima. Funkcionira tako da upozorava vozača emitiranjem zvučnih i vizualnih upozorenja, a aktivira i kočnice prema potrebi. Naime, ako vozač ne uspije zakočiti na vrijeme, sustav automatski aktivira kočnice kako bi se spriječio sudar ili umanjile njegove posljedice. Može detektirati druge automobile, bicikliste i motore. Osim toga, sustav za dodatnu zaštitu i predviđanje potencijalnih sudara na raskršću i sustav servo upravljanja u slučaju nužde pružaju vam podršku prilikom skretanja na raskršćima i kod manevara za izbjegavanje sudara.

 • Sustav za zaustavljanje u slučaju nužde, eng. Emergency Driving Stop System (EDSS)

  Ako dulje vrijeme nema reakcije vozača, aktiviraju se zvučna upozorenja kako bi upozorila vozača. Ako vozač ni nakon toga ne reagira, vozilo automatski usporava i u potpunosti se zaustavlja izlazeći iz trenutačnog prometnog traka. Uključuju se svjetla upozorenja kako bi upozorila ostale sudionike u prometu i otvaraju se vrata kako bi se omogućio lakši pristup hitnim službama, ako je to potrebno.

 • Prilagodljivi regulator brzine (ACC)

  Ovaj sustav drži vaš automobil na minimalnoj, unaprijed zadanoj udaljenosti (automatski drži propisani razmak) od vozila ispred. Ako se taj razmak od vozila ispred smanji, sustav smanjuje brzinu kretanja automobila i prema potrebi koči i uključuje stop svjetla. Budući da je vaš automobil opremljen sustavom za prepoznavanje prometnih znakova, prepoznaje i znakove ograničenja brzine na cesti po kojoj vozite i u skladu s njima preporučuje potrebne prilagodbe brzine vožnje.

 • Sustav za nadzor mrtvog kuta (BSM)

  Naš sustav za nadzor mrtvog kuta upozorava vozača na sva vozila koja vozač možda ne vidi u bočnim retrovizorima. Ova je značajka posebno korisna prilikom pretjecanja.

 • Sustav za pomoć pri parkiranju Toyota Teammate Advanced Park

  Ovaj sustav regulira ubrzavanje, upravljanje i kočenje kako biste se sigurno parkirali. Čak može i upamtiti vaša omiljena parkirna mjesta koja nisu definirana zacrtanim linijama, ili prepoznatljiva po nekim objektima koji se nalaze pored njih.

 • Sustav za upozorenje na stražnjem sjedalu, eng. Rear Seat Reminder System (RSRS)

  Ovaj sustav upozorava vozača kad zaboravi na putnike ili ostavi neke predmete na stražnjem sjedalu prilikom izlaska iz automobila. Upozorenje obuhvaća sljedeće: upozorenje na digitalnom zaslonu na kombiniranoj ploči s instrumentima, ovisno o modelu, uključivanje svjetala upozorenja i zvučnog upozoritelja nakon izlaska iz vozila i njegovog zaključavanja.

 • Sustav s elektroničkim zaporom Safe Exit Assist (SEA)

  Sustav upotrebljava radar sustava za nadzor mrtvog kuta i pomaže vozaču da izbjegne sudar prilikom otvaranja vrata ili izlaska putnika dok se druga vozila ili biciklisti približavaju vozilu straga. Ako procijeni da postoji mogućnost sudara, sustav aktivira i prikazuje indikator u bočnom retrovizoru i na zaslonu za prikaz informacija, a paralelno aktivira i zvučni upozoritelj kako bi upozorio putnike.

Jeste li spremni? Odaberite željenu razinu opreme i tip motora

3 Opcije

 • Corolla Cross - Luna - SUV (5 vrata)

  Corolla Cross Luna

  Hybrid
  SUV (5 vrata)

  Odaberite svoj motor


  Od

  37.487 €

  39.487 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  CVT | 4X2

  Od

  34.377 €

  36.377 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  CVT | 4X2
 • Corolla Cross - Style - SUV (5 vrata)

  Corolla Cross Style

  Hybrid
  SUV (5 vrata)

  Odaberite svoj motor


  Od

  39.939 €

  41.939 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  CVT | 4X2

  Od

  43.244 €

  45.244 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  CVT | 4X4

  Od

  37.039 €

  39.039 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  CVT | 4X2
 • Corolla Cross - Executive - SUV (5 vrata)

  Corolla Cross Executive

  Hybrid
  SUV (5 vrata)

  Odaberite svoj motor


  Od

  44.305 €

  46.305 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  CVT | 4X2

  Od

  47.634 €

  49.634 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  CVT | 4X4

  Od

  39.257 €

  41.257 €

  /Više informacija

  Detalji o financiranju

  CVT | 4X2

Corolla Cross Gallery

NašI kupci ocjenjuju Corolla Cross prosječnom ocjenom 4,8 provjerite zašto.

4.8 / 5


Na temelju
29 ocjene
4.8 / 5
Zadovoljstvo kupnje
4.7 / 5
Omjer cijene i kvalitete
4.8 / 5
Vozne performanse
4.9 / 5
Dizajn
4.8 / 5
Kvaliteta izrade

Ocjene

 • Doživite model Toyota Corolla Cross

  Saznajte sve o modelu Corolla Cross putem naše aplikacije koja se bazira na proširenoj stvarnosti. Preuzmite aplikaciju i pogledajte kako automobil izgleda iz svakog kuta na vašem prilazu, u vašoj garaži ili čak u vašoj dnevnoj sobi rabeći prikaz s proširenom stvarnošću. Aplikaciju možete preuzeti u trgovinama App Store ili Google Play putem poveznica u nastavku.