Konfigurirajte svoju Toyotu C-HR
Prijavite se za više informacija
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota

Toyota C-HR

Osjeti puls

Cijena

od 157.900 kn

Potrošnja

od 3,8 l/100 km

CO2

od 86 g/km

Potrošnja

od 5,9 l/100 km

CO2

od 135 g/km

Želimo vas upozoriti da će uskoro zbog nove EU Uredbe ući u primjenu novi mjerni protokol kojim će se ustanoviti podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2. Zbog toga je moguće da će službeni podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva biti ažurirani, tj. različiti od trenutno važećih podataka. Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti
Čista bijela (040)

TOYOTA C-HR. Crossover koji pulsira.

Svojim predivno oblikovanim crossover obrisima i živahnim hibridnim pogonom,  Toyota C-HR nudi potpunu harmoniju za aktivni život. Vrijeme je da nađete savršeni puls kroz vaš grad za upravljačem Toyote C-HR…

Modeli 4 x 4

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK