Konfigurirajte svoju Toyotu C-HR
Prijavite se za više informacija
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota

Toyota C‑HR

HYBRID DOSTUPAN

Obično ostavite iza sebe

od 175.800 kn
Potrošnja od 3,8 l/100 km
CO2 od 86 g/km
Potrošnja od 6,1 l/100 km
CO2 od 138 g/km
 • Nikada obično

  Novu Toyota C-HR odlikuje dinamičan izgled s oštrim linijama i snažnim stavom. Rezultat? Vanjski izgled koji daje dojam automobila u pokretu i kada miruje.

 • Zavidne performanse hibrida

  Privlačno, dinamično i izuzetno učinkovito - to je sljedeća razina hibridnog iskustva. Uz ponudu tri pogonska sklopa na izbor, uživat ćete u supermirnoj vožnji bez obzira na sve. Ali, ako tražite snagu, 2,0-litarski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force (M20A-FXS) je ima napretek.

 • SUV stvoren za urbane predjele

  Toyota C-HR je oblikovana za grad - njezina okretnost i impresivna upravljivost čini je savršenom na malom prostoru. S ukupnom duljinom manjom od 4,4 m i promjerom okretanja od samo 10,4 metara, moći ćete se sigurno provlačiti kroz gradska središta.

 • Bez kompromisa

  Uživajte u potpunoj bezbrižnosti znajući da vaša Toyota uvijek brine za vas. Zahvaljujući inteligentnim odlikama koje vam pomažu u raznim situacijama na cesti, kao što su monitor mrtvog kuta i sustav predsudarne zaštite s otkrivanjem pješaka, umiruje saznanje da ste vi, vaši putnici i drugi sudionici u prometu uvijek sigurni.

  Istražite sigurnosne sustave >

Suprotstavite se normi

U svijetu punom običnog - istaknite se, odbacite konvencije i vjerujte u vrijednost izvanrednog. Uglati oblik Toyote C-HR vrišti dinamičnošću dok su njegova zavidna snaga i okretnost bez premca neupitna oda SUV-ovima. Uživajte u životnim pustolovinama u novoj Toyoti C-HR.

Cesta je vaša

Uz klesani, uglasti vanjski izgled Toyota C-HR ima nezamjenljivu siluetu. Njezin široki stav i progresivni izgled daju joj dinamičnost, a vrhunska završna obrada privlači poglede i daje Toyoti C-HR nekonvencionalni stav.

 • Uživajte u dizajnu

  Od preoblikovanog prednjeg kraja pa sve do novog izgleda stražnjih svjetala, C-HR je elegantan koliko je osobit i profinjen. To je suvremeni coupé oblikovan da odbaci obično. Otkrijte sve obrise i istražite svaku pojedinost njegove uglate vanjštine. Nećete biti razočarani.

 • Uživajte u trenutku

  Imate oko za dizajn i uho za glazbu, zato je nova Toyota C-HR oblikovana da oduševi vaša osjetila. Uz sjedala koja vas obgrljuju, dojmljivi uzorak romba koji dodaje snažni pečat i audio sustav JBL koji vam omogućava uživanje u koncertu kamo god krenuli; ovo je SUV koji je oblikovan za uživanje.

 • Osvojite cestu

  Sljedeća razina hibridnog iskustva je ovdje. Uz trenutačnu snagu, snažno ubrzanje i vrhunsku učinkovitost, ovo je hibrid koji se opire tradiciji. Uz snažan nastup u vožnji, Toyota C-HR je gradski SUV koji osvaja svaku cestu po kojoj se kreće, i čini to sa stilom.

Istaknite se

Toyota C-HR je i forma i sadržaj. Uz elegantni i dinamični vanjski izgled, jedinstvenu i vrhunsku unutrašnjost, te novi 2,0-litarski pogonski sklop Dynamic Force Hybrid, sasvim sigurno ima sve elemente za to. Ovo je potpuni gradski SUV, u svakom pogledu.

Zadivljujuće performanse

Zadivljujuće performanse

Nova Toyota C-HR utjelovljuje urbanu mobilnost. Nizak i širok stav vam daje stabilnost u zavoju, trenutačno ubrzanje čini pretjecanje šalom, a sljedeća razina hibrida je ključna u područjima s ograničenjem emisije štetnih plinova.

Konfigurirajte svoju Toyotu C-HR
Zadovoljite svoja osjetila

Zadovoljite svoja osjetila

Za posebni doživljaj putnička kabina je obložena mekanim materijalom uz kontrastne sjajne crne umetke. Kako se dan primiče kraju, raspoloženje se mijenja i okupani ste mekanim plavim ambijentalnim svjetlom. Komfor nikada nije tako dobro izgledao.

Vi živite, mi brinemo za sigurnost

Vi živite, mi brinemo za sigurnost

Umirujuće je znati da je Toyota C-HR opremljena najsofisticiranijim dostupnim sigurnosnim tehnologijama. I zato, dok ste vi usredotočeni na život, Toyota C-HR će se koncentrirati na vašu sigurnost.

Istražite sigurnosne sustave

Više o Toyoti C-HR

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK