1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Corolla Sedan Executive

Sedan

Corolla Sedan - Executive - Sedan
Početna cijena od
37.128 €
38.628 €
Financiranje od
Detalji o financiranju
1.8 hibrid (HEV)
Corolla Sedan - Executive - Sedan
Bijela Pure (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hr/hr


Corolla Sedan

Pregled 360°

 • Dizajn

  ISTIČITE SE STILOM

  Suvremen vanjski izgled je upotpunjen dojmljivim detaljima, uključujući LED svjetla, masku hladnjaka u crnoj boji piano, kromiranim umetcima te naplatcima od lake legure od 18“ u dvije boje. S novom Corollom Sedan ćete se isticati zbog svih pravih razloga.

 • Performanse na koje se možete osloniti

  Nova Corolla Sedan će vam pružiti iskustvo vožnje koje nikada nećete zaboraviti. Novi 1,8-litarski benzinski hibrid (2ZR-FXE) je zadivljujuć koliko je i učinkovit. A, kao alternativa, tu je naš napredni 1,6-litarski Valvematic

 • AUTOMOBIL ZA GRAD - I DALJE

  Corolla Sedan ima odličnu preglednost ceste i impresivno je okretna - zahvaljujući čemu je savršena za bilo koje gradsko središte. S ukupnom dužinom od 4,63 m i promjerom okretanja od samo 10,8 m, moći ćete se uvući u uska parking mjesta i sigurno se provlačiti kroz skučene prostore.

 • Spremna, čak i ako vi niste

  Toyota Safety Sense vam daje bezbrižnost u svim okolnostima. Sada uz dodatne pametne funkcije, Corolla Sedan može učiniti još više da vam pomogne - dodajući novu mjeru sigurnosti za sve sudionike u saobračaju. Na primjer, sistem automatskog kočenja u slučaju opasnosti sada može otkriti bicikliste danju, kao i pješake noću.

Cijeli ekran Zatvoriti