1. New Cars
 2. Pregled

Promjena opreme

Corolla Touring Sports GR Sport

Karavan 5 vrata

Pure White/Night Sky Black (2NR)

Od

€ 238900.0

Motor

1,8 hibrid (122 KS)

Program jamstva Toyota Relax

10 godina ili 160.000 km

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hr/hrCorolla Touring Sports Galerija

Pregled 360°

 • Dizajn

  OBLIKOVAN ZA PRIVLAČENJE POGLEDA

  Ovaj je automobil ipresivan iz svih uglova. Niska linija poklopca motora stvara elegantan profil, dok pogled sprijeda i straga otkriva snažan i širok stav naglašen sportskom maskom i potpuno LED glavnim svjetlima.

 • UŽITAK ZA VOŽNJU

  Hibrid nikada nije bio tako dobar. Na izbor su vam dva hibridna motora. 1,8-litarski hibrid pruža mirnu, tihu vožnju kakvu očekujete od Toyote. Novi 2,0-litarski motor Hybrid Dynamic Force vodi hibrid na uzbudljive nove razine, dajući obilje snage i lakog ubrzanja za dinamičnu vožnju koja i najobičniju, svakodnevnu vožnju pretvara u užitak.

 • STVARNI SPOKOJ

  Inovativni sklop Toyota Safety Sense predviđa moguće opasnosti i pomaže vam da učinkovitije reagirate. A, uz paletu pametnih sistema pomoći u vožnji kao što su stražnja kamera, monitor mrtvog ugla, upozorenje za promet s boka, inteligentna pomoć pri parkiranju i prilagodljiva automatska duga svjetla, svaka vožnja će biti podjednako laka i puna užitka. Tako možete biti sigurni da ćete vi i vaši saputnici biti još sigurniji i opušteniji nego ikada prije.

 • PAMETAN I PRAKTIČAN

  Promišljeno oblikovani prtljažnik omogućava vam da ponesete sa sobom sve što vam treba, bez obzira je li to bicikl, torbe za golf ili porodična prtljaga. Podnica prtljažnika ima dva lica, na jednom je tepih, a druga je premazana smolom. Da biste dobili dodatni prostor, jednostavno je postavite u niži položaj. Treba vam još mjesta? Samo povucite ručicu i stražnja sjedišta će se automatski preklopiti. A, kada nosite svoj pametni ključ uz sebe, dovoljno je podvući nogu pod stražnji branik i poklopac prtljažnika će se automatski otvoriti ili zatvoriti.

Cijeli ekran Zatvoriti
Vucite kako biste zakrenuli Vucite kako biste zakrenuli

Posebne ponude

TOYOTA COROLLA HYBRID

EKO POTICAJ 15.000 KN
od 162.200 kn