Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla

Izbor je vaš

Ikona postaje hibrid. Uz dinamičnu Corollu s pet vrata i praktični Touring Sports, sada je tu i elegantni novi sedan. Jedan od najvoljenijih automobila svih vremena sada je predstavljen kao hibrid. Corolla Sedan zaokružuje savršeni trio Corolle pružajući izvor, idealno za svaku vrstu vozača. Koju god karoserijsku izvedbu odaberete, uživat ćete u prednostima Corolline sjajne reputacije, kao i u Toyotinom samopunjivom hibridu.

Hibrid nikada nije bio tako dobar.

Toyotina paleta hibrida objedinjava vrlo malu potrošnju goriva i najmanju moguću emisiju, nudeći privlačne automobile povoljne po okoliš. Uz sve više i više europskih gradova koji uvode strože propise o emisijama, cijenit ćete što možete voziti bilo kuda, bilo kada. S obzirom na to da je Corolla samopunjiva, nikada je ne morate uključivati u struju.

Hibridni pogonski sklop s motorom od 1,8 litara osigurava mirnu i opuštenu vožnju punu zadovoljstva, dok izvedbe s 5 vrata i Touring Sports mogu biti opremljene novim sustavom Hybrid Dynamic Force s motorom od 2 litre koji pruža neodoljivo britku i dinamičnu vožnju. Što god odabrali, uživat ćete u tihoj vožnji punoj veselja.

Kada je vožnja tako zabavna, znate da je savršeni trenutak da se pridružite 12 milijuna kupaca širom svijeta, uključujući dva milijuna ovdje u Europi, odabirom Toyota Hybrida.

/
Vožnja puna užitka

Toyotina nova globalna arhitektura (Toyota New Global Architecture - TNGA) unosi revoluciju u način na koji oblikujemo i konstruiramo vozila kao dio naše misije stvaranja sve boljih automobila, čineći ih sigurnijima i ljepšima, tako da pružaju još više užitka u vožnji.

Karoserija velike krutosti poboljšava svaki aspekt vožnje, nisko težište smanjuje valjanje vozila, a unaprijeđeni ovjes osigurava veliku mirnoću vožnje. Položaj za vožnju isto je tako optimiran kako bi osjećaj bio nevjerojatno prirodan, pomažući vam da izbjegnete zamor čak i na najdužim putovanjima.

Ovo je prva Corolla izgrađena na novoj platformi TNGA, koja nadopunjava sve dostupne hibridne motore. To nam je omogućilo usavršavanje esencijalnih elemenata automobila i podizanje razine ukupnog iskustva vožnje.

Odmah ćete zamijetiti razliku. Nova Corolla Hybrid pruža odličnu upravljivost i stabilnost bez kompromisa u pogledu udobnosti i tako jamči vožnju bez napora uz veliki užitak.

/
Dojmljiva iz svih kutova

Upečatljivi izgled nove Corolle će sigurno privlačiti poglede, posebno s izborom novih, dojmljivih boja. Privlačan, niski poklopac motora daje automobilu sportski profil, naglašen odabirom atraktivnih naplataka. Sprijeda i straga se očituje snažan, širok stav automobila naglašen velikom prednjom maskom i elegantnim LED glavnim svjetlima. Dojmljivi vanjski izgled je u skladu s podjednako elegantnom unutrašnjošću.

/

Više o Toyota Corolla

Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Kako automobilska industrija ulazi u razdoblje promjena kakve se događaju jednom u stoljeću, Toyota prelazi od čistog proizvođača automobila prema pružatelju ukupne mobilnosti - nudeći sve bolju mobilnost za sve. Novi sedan se pridružuje obitelji Toyota Corolla Hybrid Novi sedan se pridružuje obitelji Toyota Corolla Hybrid Nakon predstavljanja izvedbe s 5 vrata na Salonu automobila u Ženevi 2018. godine, odnosno izvedbe Touring Sports na Pariškom salonu automobila kasnije ove godine, sedan je treća karoserijska izvedba koja čini ponudu 12. generacije Corolle. Uzbudljivo novo razdoblje za Corollu Uzbudljivo novo razdoblje za Corollu Nova generacija Toyotinog automobila u segmentu C će, u sve tri karoserijske izvedbe (4 i 5 vrata te karavan) nositi u cijelom svijetu ime Corolla Toyota Corolla Sedan  moćna i privlačna u novoj izvedbi GR Sport Toyota Corolla Sedan moćna i privlačna u novoj izvedbi GR Sport Uz Hatchback - izvedbu s pet vrata, te Touring Sports - karavan, sada i Corolla Sedan ima verziju GR SPORT s dinamičnim dizajnerskim detaljima iznutra i izvana