1. New Cars
  2. Technology
Odaberite

Ukratko o najvažnijim temama

Novi Prius pruža dovoljno, a opet ne previše informacija. Višefunkcijski zaslon za vozača, 7-inčni TFT kombinirani zaslon, nalazi se na sredini i vrlo je pregledan, bez vizualnih prepreka zahvaljujući sportskom obruču upravljača malenog promjera. Na digitalnom kokpitu prikazuju se najvažnije informacije, uključujući podatke o brzini i preostalom dosegu na struju, uz minimalno naprezanje očiju kad se pogled sa zaslona prebacuje na cestu.

Digitalni život u pokretu

U samom središtu digitalnog svijeta na novom modelu Prius nalazi se multimedijski sustav koji je kompatibilan sa značajkama Apple CarPlay i Android Auto. Brzo i lako možete obavljati pozive i upotrebljavati navigaciju putem 12,3-inčnog zaslona visoke razlučivosti s intuitivnim dodirnim i glasovnim komandama.

Automatska nadogradnja

Baš kao što se na vaš pametni telefon redovno skidaju nadogradnje putem podatkovne veze, Prius Plug-in Hybrid uvijek je ažuriran zahvaljujući bežičnim ažuriranjima putem kojih se uvijek instaliraju najnoviji softver i funkcionalnosti.

Savršena vidljivost

Dobra vidljivost ključna je za sigurnu vožnju. Digitalni retrovizor omogućuje vam gledanje kroz prepreke i putnike na stražnjim sjedalima kao da ih nema, prikazujući podatke koje snima kamera na stražnjem kraju automobila u unutarnjem retrovizoru. Rezultat su savršen pregled nad stražnjim krajem vozila i veća sigurnost.