1. New Cars
  2. Yaris Cross
  3. Landing
Odaberite

NOVI YARIS CROSS

DOSTUPAN U SALONIMA

POVJERENJE U POKRETU

10 godina jamstva na hibridnu bateriju i do 10 godina jamstva uz Toyota Relax*

Naše iskustvo u proizvodnji gradskih automobila i iskustvo proizvodnje SUV vozila ujedinjeno je u novom modelu Yaris Cross. Viši položaj za vožnju i prostrana unutrašnjost u kombinaciji s hibridnom tehnologijom i pametnim pogonom na sve kotače (AWD-i), omogućuje da uživate u nepogrešivom stavu SUV-a.

Novi Yaris Cross opremljen je naprednim elementima aktivne sigurnosti koji jamče sigurniju i ugodniju urbanu avanturu. Napredni Toyota Safety Sense objedinjuje funkcije poput Upozorenja na napuštanje prometne trake te Sustava predsudarne zaštite, za još više sigurnosti, već u standardnoj opremi.

 

Iskusite užitak i sreću uz hibridno električna vozila

S preko 50% vožnje na struju, bez utičnice

Hibrid sa sustavom Intelligent All-Wheel-Drive

Uz jedinstvenu kombinaciju hibridne snage i pametnog pogona na sve kotače, u Yarisu Cross ćete se osjećati nezaustavljivo. Njegov 1,5-litarski hibridni sustav pruža snažne performanse, zavidnu štedljivost i mogućnost potpuno električnog pogona (EV), pa ćete moći stići još dalje u gradu.

Od prolaska kroz zavoj po jakoj kiši do ubrzavanja na zemljanoj cesti, pametni pogon na sve kotače osigurava stabilnosti i prijenos snage koji će vas uvijek izvući iz nevolje. Kako biste dobili još veću pomoć kada se uvjeti pogoršaju, sustav AWD-i u Yarisu Cross ima i načine rada Trail (makadam) i Snow (snijeg). Na zaleđenim, zasnježenim i blatnim cestama, pomaže vam u izbjegavanju proklizavanja kotača, kako biste ostali na cesti i nastavili svojim putem.

Smart Cargo

Krenete li u trgovinu ili u planinu Yaris Cross će sve učiniti jednostavnijim. S poklopcem prtljažnika koji se otvara pokretom noge i preklapanjem stražnjih sjedala 40:20:40, uvijek je spreman pomoći. Prilagodljiva podnica prtljažnika pruža veću zapreminu prtljažnika ili siguran prostor ispod poda, sukladno vašim potrebama, dok inovativni prilagodljivi pojasevi sprečavaju pomicanje torbi ili bicikla.

 

Priča o Yaris Crossu

Upoznajte Yasunorija Suezawu, čovjeka koji stoji iza Yaris Crossa. Glavni inženjer našeg projekta kompaktnog SUV-a odgovoran je za prenošenje vizije u stvarnost. Objašnjava što je bilo njegovo najveće nadahnuće i postignuće u razvoju našeg novog automobila, od najboljeg hibridnog AWD-i sustava u klasi do prekrasnog dizajna i vrhunskih sigurnosnih funkcija.

 

Naglasci Toyote Yaris Cross

Uvijek u pokretu

Uz povećanu odignutost od tla i povišeni položaj sjedenja, Yaris Cross vam daje samopouzdanje za bezbrižnu vožnju gradskim ulicama. Inteligentni pogon na sve kotače ispod vas i prostrana i svestrana unutrašnjost koja je dorasla svakodnevnim zahtjevima učinit će da ćete uvijek željeti samo nastaviti se kretati.

Nepobjediva pribranost u svakoj situaciji

Uz jedinstvenu kombinaciju hibrida i inteligentnog pogona na sve kotače, osjećat ćete se nezaustavljivo u Yarisu Cross. Njegov hibridni sustav pruža performanse i učinkovitost koja nema premca u svojoj klasi, dok sustav AWD-i pruža zajamčeni nadzor u svakodnevnim vožnjama i na skliskim podlogama.

Uvijek povezani, nikada uznemireni

Uz Toyota Smart Connect, svaka vožnja je bez stresa. Novi HD dodirni zaslon od 9" nudi pristup povezanoj navigaciji putem oblaka s obavijestima o zbivanjima na cesti u stvarnom vremenu kao i bežičnoj integraciji pametnog telefona, uključujući Apple CarPlay™ i Android Auto™. U Yarisu Cross, udobnost i kontrola su vam nadohvat ruke.

Galerija Yarisa Cross

Od profinjenog dizajna do prostrane unutrašnjosti, istražite načine na koji vam Yaris Cross omogućava da prigrlite život.