Novi Yaris Cross
Uskoro u salonima
ekskluzivno dostupan za online rezervacije

POVJERENJE U POKRETU
10 godina jamstva na hibridnu bateriju i do 10 godina jamstva uz Toyota Relax*
 • Naše iskustvo u proizvodnji gradskih automobila i iskustvo proizvodnje SUV vozila ujedinjeno je u novom modelu Yaris Cross. Viši položaj za vožnju i prostrana unutrašnjost u kombinaciji s hibridnom tehnologijom i pametnim pogonom na sve kotače (AWD-i), omogućuje da uživate u nepogrešivom stavu SUV-a.
 • Novi Yaris Cross opremljen je naprednim elementima aktivne sigurnosti koji jamče sigurniju i ugodniju urbanu avanturu. Napredni Toyota Safety Sense objedinjuje funkcije poput Upozorenja na napuštanje prometne trake te Sustava predsudarne zaštite, za još više sigurnosti, već u standardnoj opremi.

/
Pronađite Yaris Cross za sebe

Povezite Yaris Cross u urbanu avanturu.
Rezervirajte na vrijeme uz posebne pogodnosti, količine su ograničene.

/
PREMIERE EDITION

1.5 Hybrid Electric 116 KS (85kW)

ELEKTRIČNI POGON PREKO 50% VREMENA, BEZ UTIČNICE


Istaknuti dizajn kombiniran s vrhunskom udobnošću i tehnologijom. Ekskluzivna izvedba Premiere Edition daje jedinstvenu pojavu na ulici.
 • Pogon 4x4
 • Metalik boja
 • Alu naplatci, 18", strojno obrađeni (posebni dizajn)
 • Potpuno kožnata sjedala
 • Parkirni senzori
 • Monitor mrtvog kuta
 • Električni poklopac prtljažnika, pokretanje pokretom noge
 • Virtualni zaslon
 • Toyota Smart Connect
 • Intelligent Toyota Safety Sense


Ekskluzivna pogodnost za on-line rezervacije uz EKO POTICAJ 17.000 kn

/
ADVENTURE

1.5 Hybrid Electric 116 KS (85kW)

ELEKTRIČNI POGON PREKO 50% VREMENA, BEZ UTIČNICE

Čvrst i svestran, Adventure je napravljen za aktivan način života. Unutrašnjost je u bojama koje su nadahnute prirodom i imaju istinsku sposobnost privlačenja.
 • Pogon 4x4
 • Metalik boja
 • Naplatci od lake legure 18"
 • Sjedala u kombinaciji kože i tkanine
 • Sjajni crni umetci
 • Grijani kožnati upravljač
 • Prednja i stražnja zaštita od podlijetanja
 • Uzdužni krovni nosači
 • Intelligent Toyota Safety Sense


Ekskluzivna pogodnost za on-line rezervacije uz EKO POTICAJ 17.000 kn

Tri koraka do online rezervacije
Rezervacija za vaš novi Yaris Cross je jednostavna i sigurna.

user
1. Izrada korisničkog računa
Započnite izradom novog korisničkog računa na MyT ili prijavom na svoj postojeći račun.
car
2. Odabir opreme
Odaberite razinu opreme za Yaris Cross koja ispunjava sve vaše zahtjeve.
map marker
3. Primanje potvrde
Očekujte naš e-mail potvrde s pojedinostima vaše rezervacije i sljedećim koracima.
Posebnosti koje vrijedi čekati

Jedinstvena kombinacija hibridne električne tehnologije i inteligentnog All-Wheel Drive (pogon 4x4)

Hibrid sa sustavom Intelligent All-Wheel-Drive
Uz jedinstvenu kombinaciju hibridne snage i pametnog pogona na sve kotače, u Yarisu Cross ćete se osjećati nezaustavljivo. Njegov 1,5-litarski hibridni sustav pruža snažne performanse, zavidnu štedljivost i mogućnost potpuno električnog pogona (EV), pa ćete moći stići još dalje u gradu.

Od prolaska kroz zavoj po jakoj kiši do ubrzavanja na zemljanoj cesti, pametni pogon na sve kotače osigurava stabilnosti i prijenos snage koji će vas uvijek izvući iz nevolje. Kako biste dobili još veću pomoć kada se uvjeti pogoršaju, sustav AWD-i u Yarisu Cross ima i načine rada Trail (makadam) i Snow (snijeg). Na zaleđenim, zasnježenim i blatnim cestama, pomaže vam u izbjegavanju proklizavanja kotača, kako biste ostali na cesti i nastavili svojim putem.

Smart Cargo
Krenete li u trgovinu ili u planinu Yaris Cross će sve učiniti jednostavnijim. S poklopcem prtljažnika koji se otvara pokretom noge i preklapanjem stražnjih sjedala 40:20:40, uvijek je spreman pomoći. Prilagodljiva podnica prtljažnika pruža veću zapreminu prtljažnika ili siguran prostor ispod poda, sukladno vašim potrebama, dok inovativni prilagodljivi pojasevi sprečavaju pomicanje torbi ili bicikla.

Priča o Yaris Crossu
Upoznajte Yasunorija Suezawu, čovjeka koji stoji iza Yaris Crossa. Glavni inženjer našeg projekta kompaktnog SUV-a odgovoran je za prenošenje vizije u stvarnost. Objašnjava što je bilo njegovo najveće nadahnuće i postignuće u razvoju našeg novog automobila, od najboljeg hibridnog AWD-i sustava u klasi do prekrasnog dizajna i vrhunskih sigurnosnih funkcija.

Česta pitanja

Kada će započeti prodaja Yarisa Cross?

Yaris Cross će biti dostupan od rujna 2021.

Trebam li platiti kaparu?

Online rezervacija se smatra potvrđenom nakon uplate kapare ovlaštenom Toyota partneru.
Ista će biti vraćena ukoliko nakon odrađene testne vožnje stranka odluči odustati od kupnje vozila.
Za sve dogovore i uvjete uplate kapare, molimo obratite se ovlaštenom Toyota partneru.

Mogu li otkazati svoju rezervaciju?

Da, možete otkazati u bilo kojem trenutku. Zamolit ćemo vas da potvrdite svoju narudžbu u roku dva tjedna od primanja obavijesti od svog Toyota partnera o dolasku vašeg automobila. 

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite www.toyota.hr ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Napomena: Online rezervacija se smatra potvrđenom nakon uplate kapare ovlaštenom Toyota partneru. Ista će biti vraćena ukoliko nakon odrađene testne vožnje stranka odluči odustati od kupnje vozila.

saznajte više o elektrificiranim vozilima

IZAZOVI NAGRAĐIVANE TOYOTA YARIS IZAZOVI NAGRAĐIVANE TOYOTA YARIS Nedavno objavljene prodajne brojke za 2020. su još jednom potvrdile da Toyota Yaris nastavlja osvajati srca i umove širom Europe. Jedna od pet Toyotinih stranaka se odlučuje za Yaris, a udio u segmentu porastao je u usporedbi s prethodnom godinom i dosegnuo 8,4%. Kupce, među ostalim, privlače dojmljive funkcije pasivne i aktivne sigurnosti, najbolje u svojoj klasi, a koje se u Yaris ugrađuju kao standardna oprema. Započele ekskluzivne online rezervacije Nove Toyote Yaris Cross Započele ekskluzivne online rezervacije Nove Toyote Yaris Cross Yaris Cross najnoviji je odgovor Toyote na pitanje - Koji je automobil najbolji izbor u kategoriji gradskog SUVa? Toyota predstavlja Yaris Cross Adventure i Premiere edition Toyota predstavlja Yaris Cross Adventure i Premiere edition Potpuno nova Toyota Yaris Cross pokazuje svoje izvorne SUV kvalitete u izvedbi Adventure koja je sada predstavljena po prvi put.