Besplatno isprobajte
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Yaris

Osjetite energiju Yarisa.

Cijena

od 88.100 kn

Potrošnja HYBRID

od 3,7 l/100 km

CO2 HYBRID

od 84 g/km

Potrošnja

od 4,6 l/100 km

CO2

od 104 g/km

Želimo vas upozoriti da će uskoro zbog nove EU Uredbe ući u primjenu novi mjerni protokol kojim će se ustanoviti podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2. Zbog toga je moguće da će službeni podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva biti ažurirani, tj. različiti od trenutno važećih podataka. Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci.
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti
Plava Hydro/Crna Night Sky (2PP)

Toyota Yaris.Unosi dozu adrenalina u svakodnevnu vožnju.

Postoji zarazni osjećaj u vezi Yarisa. Njegov odvažni odabir boja, energične linije i stilski dodaci ne samo da osiguravaju opuštenu i ugodnu vožnju; prirodno je zavodljiv i može običnu vožnju pretvoriti u putovanje nabijeno energijom i snagom.

Vaše postavke kolačića

Koristimo kolačiće na našim web stranicama kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako ste time zadovoljni, nastavite koristiti naše stranice na uobičajeni način ili saznajte kako možete mijenjati svoje postavke za kolačiće ovde.

OK