1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Yaris Luna

Hatchback 5 vrata

Yaris - Luna - Hatchback 5 vrata
Početna cijena od
18.545 €
139.727,30 kn
5.6 l/100 km
127 g/km
1.0 benzin
10 godina ili 185.000 km
Yaris - Luna - Hatchback 5 vrata
Bijela Pure (040)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/hr/hrYaris Galerija

Pregled 360°

 • Dizajn

  Dizajn koji vas pokreće

  Upečatljivi izgled novog Yarisa kao da zaustavlja vrijeme zračeći strast prema životu i ljubav prema kretanju.

 • Neka svaka vožnja bude užitak

  Nadovezujući se na preko 20 godina iskustva, nova lagana litij-ionska baterija novog 1,5-litarskog benzinskog hibridnog motora može pohraniti više snage, dok samopunjivi hibridni sistem može regenerisati više energije, pa ćete moći uživati provodeći do 80% vremena u vožnji na električni pogon (EV) u gradskoj vožnji, koristeći u potpunosti električnu energiju, bez i najmanjeg štetnog ispusta.

 • Pokrenite svoje performanse

  Novi Yaris nudi izbor od tri benzinska motora, 1,0-litarski 3-cilindarski i potpuno novi 1,5-litarski 3-cilindarski, dostupan sa ili bez hibrida. Zahvaljujući velikom okretnom momentu, 1,5-litarski motor bez napora omogućava mirno, linearno ubrzanje. Sjajan odziv i okretnost u gradu, ali podjednako se dobro snalazi i na autocesti.

 • Nadahnuta tehnologija

  Novi Yaris vas stavlja u žarište tehnologije. Uz nezamjetan dizajn i intuitivnu integraciju, možete uživati u povezivanju pametnog telefona uz pomoć Apple CarPlay™ i Android Auto™. Tu su i 3D karte s osvježavanjem preko zraka, besprijekoran zvuk od posebno krojenog ozvučenja JBL i virtuelni zaslon u boji od 10“.

Cijeli ekran Zatvoriti