1. Owners
  2. Parts & Accessories
  3. Motor Oil
Odaberite

Toyotino originalno motorno ulje

Kao što je nama potrebna voda da bismo živjeli ili biljkama sunčevo svjetlo da bi cvjetale, motor vašeg automobila treba zaštitu motornog ulja da bi preživio i nastavio pružati svoje najbolje performanse.

Naši su motori konstruirani kako bi pružali visoku razinu performansi bez premca cijeli svoj životni vijek, radili djelotvorno i pouzdano bez obzira na uvjete, ali da bi održali ove visoke zahtjeve potrebno im je redovito održavanje i ulje najviše kvalitete.

Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) je jedino motorno mazivo koje je formulirano posebno za vaš automobil. Za razliku od drugih proizvođača automobila, maziva TGMO su temeljito ispitana i razvijena u Toyotama da bi se osiguralo da su najbolji mogući odgovor na potrebe vašeg motora.

Ovdje navodimo samo neke od prednosti koje će TGMO donijeti vašem motoru:

  • Zaštita: Snažan, tanak zaštitni film omogućava dijelovima motora da rade zajedno. Bez njega, motor bi se pregrijao i zapekao.
  • Snaga: Pomaže u brtvljenju zazora između klipa i stijenke cilindra omogućavajući vašem motoru postizanje maksimalne snage.
  • Štednja: Osigurava miran rad motora što smanjuje gubitak energije, a time i potrošnju goriva.
  • Pouzdanost: Pomaže sprečavanje stvaranja taloga, održavajući čistoću vašeg motora i sprečavajući zapinjanje klipnih karika.
  • Dugovječnost: Neutralizira kiseline kao što su hrđa koja se stvara tijekom izgaranja, uklanjajući koroziju i tako omogućavajući dug radni vijek.
  • Raznovrsnost: Daje vam pouzdanost da će vaš motor sjajno raditi po svim vremenskim uvjetima i moći odgovoriti na sve zahtjeve koje pred njega postavite.

Od sintetskih do mineralnih, imamo ulje i za najoštrije uvjete i svaki motor od dizelskih do benzinskih pa ćete sigurno naći upravo ono što vam treba za vašu Toyotu.

Uz redovno korištenje odgovarajućeg maziva Toyota Genuine Motor Oil možete bez poteškoća nastaviti uživati u izuzetnim performansama, maloj potrošnji goriva i maloj emisiji štetnih plinova kroz dugi niz godina.