1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. AYGO
Odaberite

Vrijedi do 31.10.

X- 1,0 VVT-i (72 KS/ 53 KW), 5 vrata

AYGO

Život je zabavniji kada krenete onamo kamo vas raspoloženje vodi. Kompaktan, miran, tih, a ipak okretan- to može samo AYGO.

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*
To može samo Toyota!

REDOVNA CIJENA: 80.700 kn
AKCIJSKA CIJENA: 77.700 kn
Mjesečna rata: 990 kn

✔ Ručni klima uređaj
✔ Električno pokretanje prednjih stakala
✔ Radio sa digitalnim prijemnikom (DAB), 4 zvučnika
✔ Bluetooth® sustav bezručnog telefoniranja i prijenosa glazbe
✔ Središnje zaključavanje s daljinskim upravljanjem
✔ LED dnevna i stražnja svjetla
✔ Gume dimenzija 165/65 R14

Odlučite li se za nanošenje zaštitnog premaza Toyota ProTect, uz zaštitu vozila izvana, besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti. Ponuda vrijedi do isteka zalihe.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći online.

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite www.toyota.hr ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4,00%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,63% . Period financiranja je 60 mjeseci, učešće iznosi 30,00% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, te se plaća u HRK.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:

U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 77.700,00 HRK s uključenim PDV-om, a učešće je u iznosu od 23.310,00 HRK, iznos financiranja je 54.390,00 HRK. Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 60 mjeseci godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4,00%, trošak obrade iznosi 777,00 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 989,95 HRK, otkupna vrijednost iznosi 777,00 HRK, a EKS iznosi 4,63%. Leasing rata je godišnja, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća, u HRK. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 84.261,00 HRK.“

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.