1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Corolla SD Terra

COROLLA SEDAN

NAJPRODAVANIJI AUTO NA SVIJETU!

Vrijedi do 30.09.

Terra 1,5 VVT (123 KS/ 92 KW)

COROLLA SEDAN

NAJPRODAVANIJI AUTO NA SVIJETU!

Elegantni izgled podudara se s njenim sjajnim performansama, dok unaprijeđena tehnologija i dopunjene sigurnosne funkcije čine Corollu Sedan boljom nego ikada prije.

Odvezite novu Corollu Sedan uz 14.000 kn uštede!

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*
To može samo Toyota!

REDOVNA CIJENA: 138.900 kn
AKCIJSKA CIJENA: 124.900 kn
Mjesečna rata: 1.706 kn

✔ TOYOTA SAFETY SENSE 2®(napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ "Toyota Touch® 2" 20,3 cm (8'') multimedijski zaslon u boji osjetljiv na dodir
✔ Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
✔ MyT modul za korištenje usluga MyT
✔ Klima uređaj s mikro filterom protiv peludi
✔ 15" čelični naplatci

Odlučite li se za nanošenje zaštitnog premaza Toyota ProTect, uz zaštitu vozila izvana, besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti. Ponuda vrijedi do isteka zalihe.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći online.

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite www.toyota.hr ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4,00%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,59% . Period financiranja je 60 mjeseci, učešće iznosi 25,00% od kupoprodajne cijene vozila, a otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, te se plaća u HRK.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:

U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 124.900,00 HRK s uključenim PDV-om, a učešće je u iznosu od 31.225,00 HRK, iznos financiranja je 93.675,00 HRK. Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 60 mjeseci godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4,00%, trošak obrade iznosi 1.249,00 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 1.706,33 HRK, otkupna vrijednost iznosi 1.249,00 HRK, a EKS iznosi 4,59%. Leasing rata je godišnja, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća, u HRK. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 136.102,80 HRK.“

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.POVEZANE PONUDE

COROLLA SEDAN

NAJPRODAVANIJI AUTO NA SVIJETU!
139.000 Kn