1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. PROACE CITY VERSO
Odaberite

  Posebna ponuda

PROACE CITY VERSO

31.525 € *

Do 10 godina jamstva Toyota Relax
Do 10 godina jamstva na gume
Do 10 godina pomoći na cesti

Family 1.5 130KS COMPACT M/T6
REDOVNA CIJENA: 33.275 €
*POSEBNA PONUDA: 31.525€
**MJESEČNA RATA: 294,02 €

*Vrijedi isključivo uz Toyota financiranje

PROACE CITY VERSO nudi prilagodljivi smještaj putnika uz opciju tri pojedinačna sjedala u 2. redu ili djeljivu klupu, preklopivu u omjeru 2/3-1/3


Oprema Family uključuje:
 
  • Dvozonski automatski klima uređaj
  • Zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 8''
  • Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
  • Smart Entry & Push Start sustav za automatsko otključavanje i pokretanje motora pritiskom na tipku
  • Brisači sa senzorom za kišu
  • Prilagodljivi tempomat

Mjesečna rata je nepromjenjiva i odnosi se na financiranje putem financijskog leasinga u suradnji s Toyota Financial Services* u trajanju od 60 mjeseci, s fiksnom nominalnom kamatnom stopom od 6,25 %, administrativnim troškom od 150,00 za potrošače, a 230,00 za pravne osobe i obrtnike te uz pretpostavljenu kilometražu vozila od 100.000 km za ugovoreni period. Učešće iznosi 6.038,60, s ostatkom vrijednosti 12.341,94 . EKS za potrošače iznosi 6,57 %. Vlasništvo nad vozilom, Primatelj  leasinga stječe ispunjenjem svih ugovornih obveza te plaćanjem ugovorenog ostatka vrijednosti financiranja. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

 

Ukupan iznos plaćanja za potrošača kod korištenje opcije kupnje iznosi 36.172,01.

 

(*) Toyota Financial Services trgovačko je ime pod kojim posluje Toyota Tsusho Leasing Croatia d.o.o.
 

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 200.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax kontaktirajte nas.

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.


Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Istražite i ostale ponude

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći online.