1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. RAV4 Petrol
Odaberite
Odaberite

RAV4

258.900 kn / 34.361,94 €
OGRANIČENA PONUDA! BRZA ISPORUKA!

Vrijedi do 31.10.

RAV4


Do 10 godina jamstva Toyota Relax

2.0 2WD-i, (175 KS) Comfort

REDOVNA CIJENA / 258.900 kn / 34.361,94 €


Oprema Comfort uključuje:

Toyota Safety Sense® - napredni paket aktivne sigurnosti
Toyota Touch 2, zaslon u boji osjetljiv na dodir
Smartphone connectivity- omogućava kompatibilnost sa aplikacijama Apple Carplay i Android Auto
Klima uređaj s mikro filterom protiv peludi
Bi-LED projektorska prednja svjetla s automatskim podešavanjem visine
LED dnevna i stražnja svjetla
Gume dimenzija 225/65 R17
Rezervna guma manjih dimenzija
Krovni nosači

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX TOYOTA RELAX PROGRAM.*

Odlučite li se za nanošenje zaštitnog premaza Toyota ProTect, uz zaštitu vozila izvana, besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti. Ponuda vrijedi do isteka zalihe.

ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTA

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h. Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći online.


*Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK

*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 185.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite www.toyota.hr ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Toyota partnera. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (www.toyota.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.